"Ķekava" pārliecinoši pieveic juniores

26.01.2020

kekava_klinta_019.jpg

Šodien ELVI florbola līgā sievietēm notika viena spēle – Kocēnu sporta namā Latvijas labāko junioru komanda mērojās spēkiem ar "Ķekavu". Pārliecinošu uzvaru ar 8:3 guva ķekavietes, kuru rindās ar 5 (3+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Klinta Mārtiņjēkaba.

 

Latvijas labākās juniores, kuras ELVI florbola līgas regulārajā turnīrā piedalās ārpus konkurences, ar komandu "Ķekava" spēkojās jau 5.janvāri, kad pēc samērā līdzvērtīgas cīņas galarezultātā piekāpās ar 4:7. Šīs dienas mača rezultātu atklāja ķekavietes – pēc Agneses Brolišas un Klintas Mārtiņjēkabas precīzajiem metieniem jau 3.minūtē tablo vēstīja 2:0. Pēc pirmā perioda "Ķekavai" bija tikai vienu vārtu pārsvars (2:1), jo ar golu atbildēja juniore Laura Gaugere. Izšķirošo pārsvaru ķekavietes ieguva otrās trešdaļas laikā (8:2), bet spēles beigu signāls vēstīja, ka FK "Ķekava" ir uzvarējusi ar 8:3.

 

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 5 (3+2) punktiem bija Klinta Mārtiņjēkaba, Agnesei Brolišai 3 (2+1) punkti, bet labākās spēlētājas balvu saņēma vienu vārtu autore Valērija Druzjaka. Par labāko starp juniorēm atzina Lauru Gaugeri, kura izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. "Ķekavai" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 25 punkti un droša otrā vieta, bet juniores ar deviņiem punktiem atrodas priekšpēdējā pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS