FK "Ķekava" pēdējā periodā salauž junioru pretestību

05.01.2020

kekava_klinta_019.jpg

Pirmo zaudējumu ELVI florbola līgā sievietēm piedzīvojusi Latvijas U19 izlases komanda, kas šodien Kocēnos pēdējā periodā neizturēja "Ķekavas" spiedienu, piekāpjoties ar 4:7. Par labāko Ķekavas komandā tika atzīta Klinta Mārtiņjēkaba, kura ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākā.

 

Latvijas junioru izlases kandidātes tikai vakar turpat Kocēnos sāka ELVi florbola līgas sievietēm regulāro turnīru, ar 8:3 uzvarot komandu "Ķekavas Bulldogs", bet šodien viņām pretī stājās FK "Ķekava". Cīņu veiksmīgāk sāka juniores – 11.minūtē ar dažu sekunžu intervālu Anna Ankudinova un Jūlija Rozīte savu komandu izvirzīja vadībā ar 2:0. Pēc pirmā perioda Latvijas U19 izlasei vienu vārtu pārsvars (2:1), jo ar precīzu metienu atbildēja ķekaviete Paula Metāla. Vienu vārtu pārsvars juniorēm bija arī pēc otrās trešdaļas (4:3), bet pēdējā periodā vārtus guva tika FK "Ķekava" florbolistes (Klinta Mārtiņjēkaba, Agnese Broliša, Elīza Elizabete Bērziņa un Aurēlija Zariņa), nodrošinot savai komandai uzvaru ar 7:4.

 

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 3 (2+1) punktiem bija Klinta Mārtiņjēkaba, kura saņēma labākās spēlētājas balvu. Divus vārtus guva viņas komandas biedrene Paula Metāla. Par labāko starp juniorēm atzina vienu vārtu autori Emīliju Salacieti. "Ķekavai" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir jau 19 punktu, bet joprojām trešā pozīcija, bet junioru izlase ar trim punktiem atrodas pēdējā vietā.

SF
JUGLASCIEMS