"Pārgaujai" otrā uzvara divās spēlēs – pārspēti talsenieki

20.09.2019

purins_pargauja_019.jpg

Arī ELVI florbola līgas vīriešiem otrajā kārtā pie panākuma tikusi Stalbes SK "Pārgauja", kas šovakar Kocēnu sporta namā ar 7:3 pārspēja komandu "Talsu NSS/Krauzers". Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts divu vārtu autors Edgars Puriņš.

 

Stalbes "Pārgauja" jauno čempionātu sāka ar pārliecinošu uzvaru viesos, ar 12:2 sagraujot Bauskas florbolistus, kamēr "Talsu NSS/Krauzers" savā laukumā tikai ar 5:4 pārspēja "Ogres  Vilkus". Šovakar abas komandas tikās Kocēnu sporta namā, ko par savu laukumu bija izvēlējušies stalbieši. Pirmais periods noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu (2:2), jo uz diviem mājinieka Edgara Puriņa goliem ar vārtu guvumiem atbildēja talsenieki Armands Budreika un Krišs Treimanis. Neizšķirts rezultāts noturējās līdz spēles vidum (3:3), pēc otrās trešdaļas minimāls pārsvars bija Stalbes komandai (4:3), bet pēdējā perioda laikā "Pārgauja" guva vēl trīs vārtus un varēja svinēt samērā pārliecinošu uzvaru ar 7:3.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem atzina pirmo divu vārtu autoru Edgaru Puriņu, bet pa 2 (1+1) punktiem viņa komandas labā guva Lauris Ābols, Olafs Zvīnis un Gvido Lauga. Labākā spēlētāja balvu Talsu komandā saņēma Toms Bitmanis, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu.


JUGLASCIEMS