Šodien Valmierā trim Latvijas klubiem cīņa par finālu

20.10.2017

efc2017.jpg

Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā, notiekošajā "EuroFloorball" kausa izcīņas turnīrā klāt pusfināla spēles. Šodien par vietu finālā cīnīsies trīs no četrām Latvijas komandām - sieviešu "Rubene" (Kocēni), kā arī vīriešu "Betsafe/Ulbroka" un FBK "Valmiera".

 

No četrām Latvijas komandām, kas piedalās "EuroFloorball" kausa izcīņas turnīrā, pusfinālam nekvalificējās tikai FK "Ķekava", kas zaudēja abās apakšgrupas spēlēs un ar vienu punktu ierindojās trešajā vietā. Rīt ķekavietes spēlē par 5. vietu krustos nūjas ar Spānijas labāko klubu "CDE El Valle". Ar divām uzvarām un ļoti pārliecinoši pusfinālā iekļuva desmitkārtējā Latvijas čempione "Rubene", kas šodien mērosies spēkiem ar Slovākijas komandas "SK 98 Pruske" florbolistēm. Tieši tāpat vīriešu turnīrā divas uzvaras apakšgrupā guva Latvijas čempionvienība "Betsafe/Ulbroka". Ulbrokieši savā pusfināla mačā tiksies ar mājinieci FBK "Valmiera", kas vakardienas spēlē paveica gandrīz vai neiespējamo - ar 3:1 uzvarēja par favorīti uzskatīto Norvēģijas komandu "Slevik". Norvēģi gan nosargāja pirmo vietu apakšgrupā, bet pēc šī panākuma cerības uz pusfinālu zaudēja Krievijas klubs "Nizhegorodets", kam apakšgrupā valmierieši piekāpās ar 4:6.

 

Pusfināla spēles, 20. oktobris

Pulksten 11.00 "Nauka-SAFU-NT" (Krievija) – "Interplastic Olimpia Osowa Gdansk" (Polija)

Pulksten 14.00 "Rubene" (Latvija) – "SK 98 Pruske" (Slovākija)

Pulksten 17.00 "Slevik IBK" (Norvēģija) – "Eesti Maaulikooli SK" (Igaunija)

Pulksten 20:00 "Betsafe/Ulbroka" (Latvija) – FBK "Valmiera" (Latvija)

 

Līdzjutēji aicināti atbalstīt mūsu klubus klātienē. Ieejas maksa uz visām četrām dienas spēlēm –3.00 EUR. Bērniem un jauniešiem, kuri nav sasnieguši 16 gadu vecumam (uzrādot personu apliecinošu dokumentu) – ieeja bez maksas. Visas turnīra spēles būs redzamas arī interneta TV tiešraidē IFF YouTube kanālā un Sportacentrs.com.

JUGLASCIEMS