"Betsafe/Ulbroka" pārspēj igauņus un uzvar apakšgrupā

18.10.2017

img_6381.jpg

Par Valmierā notiekošā "EuroFloorball" kausa izcīņas turnīra B apakšgrupas uzvarētāju kļuvusi Latvijas čempione "Betsafe/Ulbroka", kas šovakar ar 8:4 pieveica Igaunijas čempionvienību "EMU SK". Labākā spēlētāja balvu saņēma Ulbrokas komandas kapteinis Edžus Ceriņš, kura kontā divi vārtu guvumi.

 

Latvijas čempione "Betsafe/Ulbroka" turnīra pirmajā dienā spraigā cīņā ar 8:5 pārspēja ungārus, bet Igaunijas spēcīgākā komanda "EMU SK" (Tartu) "EuroFloorball" kausa izcīņas turnīrā debitēja tikai šodien. Maču vareni sāka ulbrokieši - jau 2. minūtē rezultātu atklāja Kārlis Jānis Petrovskis (1:0), bet 7. minūtē Kārlis Bulāns savas komandas pārsvaru jau dubultoja (2:0). Tiesa, drīz vien sekoja igauņu atbilde - pretinieki sešu minūšu laikā iemeta trīs golus, izvirzoties vadībā ar 3:2. Pēc pirmā perioda uz rezultātu tablo bija kaujiniecisks neizšķirts - 3:3. Tomēr jau otrajā trešdaļā ulbrokieši droši pārņēma vadības grožus, gūstot trīs vārtus pēc kārtas - 6:3. Pēdējā periodā "Betsafe/Ulbroka" droši novadīja maču līdz galam, vēl nedaudz palielinot savu pārsvaru - 8:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Ulbrokas komandas kapteinis Edžus Ceriņš, kurš ar diviem vārtu guvumiem bija rezultatīvākais. Divas piespēles Rolanda Kovaļevska kontā. Par labāko starp pretiniekiem atzina ELVI florbola līgas rezultatīvāko spēlētāju Pāvelu Semjonovu, kuram šajā mačā 2 (1+1) punkti. Pēc šīs uzvaras "Betsafe/Ulbroka" ar sešiem punktiem kļuvusi par B apakšgrupas uzvarētāju. Rīt ulbrokiešiem būs brīvdiena, bet "EMU SK" tiksies ar ungāriem mačā par vietu pusfinālā.

 

Videointervija: ŠEIT


SF
JUGLASCIEMS