Latvijas vīriešu izlase triju nāciju turnīru sāks pret somiem

09.09.2017

img_7054.jpg

Šīs nedēļas nogalē Kocēnu sporta namā norisinās triju nāciju turnīrs florbolā vīriešiem, kurā kopā ar Latvijas izlasi par uzvaru cīnās arī Igaunijas valstsvienība un Somijas U23 komanda. Latvieši pirmo spēli aizvadīs šovakar pulksten 20.00, kad krustos nūjas ar somiem. Spēli interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

 

Turnīra pirmā spēle tika aizvadīta jau vakar, kad spēkiem mērojās Igaunijas vīriešu un Somijas vīriešu U23 izlases. Katrā periodā gūstot pa diviem vārtiem, uzvaru ar 6:0 svinēja somi. Igauņiem bija ļoti laba iespēja iemest vismaz goda vārtus, bet Mats Tamme trešā perioda sākumā nespēja realizēt soda metienu. Bija arī pēcspēles metienu sērija, tajā ar 2:1 uzvarēja Igaunijas komanda.

 

Latvijas izlase vēl pirms šī turnīra jau aizvadīja vienu pārbaudes spēli ar Somijas U23 komandu, aizvakar turpat Kocēnu sporta namā piekāpjoties somiem ar 4:9. Pēc pirmā perioda vadībā ar 2:1 atradās latvieši, kuru rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Andris Rajeckis un Edžus Ceriņš. Jāpiebilst, ka Ivo Balodis nerealizēja soda metienu. Otrajā periodā uz Gvido Laugas un Arta Raituma goliem viesi atbildēja ar sešiem vārtu guvumiem (4:7), bet pēdējā trešdaļā somi guva divus bezatbildes vārtus, svinot uzvaru ar 9:4. Pēcspēles metienu sērijā savas iespējas izmantoja Atis Stepāns un Artūrs Jurševskis, bet pretinieki pēc tam atbildēja ar trim realizētiem "bullīšiem". Par labāko spēlētāju mūsu komandā tika atzīts Artis Raitums.

 

Lielais florbols Kocēnu sporta namā šodien sāksies jau pulksten 17.00, kad pārbaudes spēlē vietējā komanda "Rubene" tiksies ar Igaunijas vīriešu izlasi. Pulksten 20.00 laukumā dosies Latvijas vīriešu valstsvienība un Somijas U23 izlase, lai aizvadītu triju nāciju turnīra spēli. Ieejas biļete uz abām spēlēm maksās 2,00 EUR, bērniem un jauniešiem, kuri nav sasnieguši 16 gadu vecumu, apmeklējums bez maksas. Latvijas izlases spēles interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com, tās iespējams skatīties arī youtube.com/floorballtvlv.

 

Latvijas vīriešu izlase:

Nr.p.k.

Vārds un Uzvārds

P.

1.

Jānis Rajeckis

A

2.

Artūrs Jurševskis

A

3.

Artis Savins

A

4.

Gatis Liepiņš

A

5.

Ivo Balodis

A

6.

Kārlis Jānis Petrovskis

A

7.

Morics Krūmiņš

A

8.

Gvido Lauga

U

9.

Toms Akmeņlauks

U

10.

Andris Rajeckis

U

    11.

Artis Raitums

U

12.

Pēteris Trekše

U

13.

Toms Bitmanis

U

14.

Mārtiņš Broks

U

15.

Atis Blinds

U

16.

Juris Gribusts

U

17.

Rolands Kovaļevskis

U

18.

Edžus Ceriņš

U

19.

Atis Stepāns

U

20.

Jānis Ragovskis

U

21.

Kristers Eglītis

U

22.

Mihails Kostusevs

U

23.

Kaspars Šķēls

U

24.

Jānis Salcevičs

V

25.

Agris Rogainis

V

 

Galvenais treneris: Arto Rīhimeki

Treneris: Pertu Kitehonka

Treneris: Ingus Laiviņš

Fiziskās sagatavotības treneris: Ivars Čākurs

Mediķe: Lilita Lazdiņa

Ekipējuma menedžeris: Arsenijs Potapovs

 

Izlases menedžere: Dace Grizāne

SF
JUGLASCIEMS