"Rubenei" sestais zaudējums pēc kārtas, šoreiz - Ulbrokā

13.11.2016

ulbroka_br.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem sesto neveiksmi pēc kārtas piedzīvojusi Kocēnu komanda "Rubene", kas šodien viesos ar 2:3 piekāpās vietējai "Triobet/Ulbrokai", ulbrokiešiem tā bija ceturtā uzvara pēc kārtas. Divus vārtus Ulbrokas komandas labā guva Reino Ješēvics.

 

Kocēnu "Rubene" Ulbrokā ieradās ar piecu pēc kārtas piedzīvotu zaudējumu slogu, pēdējais no tiek tika fiksēts tikai vakar Stalbē, kur kocēnieši ar 4:5 piekāpās vietējai "Pārgaujai". Toties "Triobet/Ulbroka" varēja palepoties ar trim pēc kārtas svinētām uzvarām, pirmā no tām tika svinēta pār titulēto "Lekringu", sagādājot cēsniekiem pirmo neveiksmi šajā sezonā (6:5). Mačs starp Ulbrokas un Kocēnu florbolistiem izvērtās ļoti mazrezultatīvs, par to liecināja jau pirmā trešdaļa, kuras laikā abu komandu vārtsargi darbojās nevainojami (0:0). Tikai otrā perioda vidū pēc Reino Ješēvica un Artūra Jurševska metieniem laukuma saimnieki izvirzījās vadībā ar 2:0. 14 sekundes pirms otrā pārtraukuma pirmos vārtus guva arī viesi Renāra Jēkabsona personā - 1:2. 49.minūtē Ješēvics iemeta savu jau otro golu šajā mačā - 3:1. 50.minūtē negatīvā nozīmē izcēlās "Rubenes" spēlējošais treneris Ivars Jēkabsons, kurš par protestēšanu un nesportisku uzvedību nopelnīja 2+10 soda minūtes. Kocēnieši izturēja skaitlisko mazākumu, bet 53.minūtē Gatis Akūlovs atjaunoja intrigu, samazinot ulbrokiešu pārsvaru līdz minimumam. 54.minūtē vēl vienu "lāča pakalpojumu" savai komandai sagādāja I.Jēkabsons, kurš šoreiz saņēma spēles sodu 1 un piecu minūšu noraidījumu. Arī piecas minūtes skaitliskajā mazākumā "Rubene" izturēja godam, bet, kad abas komandas atkal spēlēja vienādos sastāvos, laika, lai glābtu kaut punktu bija palicis pārāk maz - 2:3.

 

Par labākajiem spēlētājiem tika atzīti abu komandu vārtsargi - ulbrokietis Ivars Dišereits un kocēnietis Āris Aldiņš. Uzvarētāju sastāvā ar diviem goliem rezultatīvākais bija Reino Ješēvics, bet Rihardam Mallonam divas piespēles. "Triobet/Ulbroka" svinēja jau ceturto uzvaru pēc kārtas, turnīra tabulā vismaz uz dažām stundām pakāpjoties uz pirmo vietu (22 punkti).

 

Videointervijas: ŠEIT

 

"Triobet/Ulbroka" - "Rubene" 3:2 (0:0, 2:1, 1:1)

Metienu attiecība:

35:34 (10:12, 15:12, 10:10)

Rezultatīvākie:

"Triobet/Ulbroka" - Reino Ješēvics 2 (2+0), Rihards Mallons 2 (0+2), Artūrs Jurševskis 1 (1+0).

"Rubene" - Gatis Akūlovs 1 (1+0), Renārs Jēkabsons 1 (1+0), Ritvars Bērziņš 1 (0+1), Atis Stepāns 1 (0+1).

JUGLASCIEMS