Uzsākta individuālo biļešu tirdzniecība uz pasaules čempionātu florbolā

01.09.2016

0000-wfc-16.jpg

No 1. septembra visās "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un internetā - www.bilesuserviss.lv - sākas individuālo biļešu pārdošana uz 2016. gada pasaules čempionātu florbolā vīriešiem, kas no 3. līdz 11. decembrim pirmo reizi notiks Latvijā - "Arēnā Rīga" un "Elektrum" Olimpiskajā centrā. Ja līdz šim bija iespējams iegādāties tikai grupu biļetes un biļešu pakas uz vairākām spēlēm noteiktos sektoros, tad tagad būs pieejamas individuālās biļetes uz atsevišķām spēļu dienām.

 

Vairākos sektoros joprojām iespējams iegādāties arī individuālās 3+1 tipa biļetes (četrām dienām par trīs dienu cenu), kas iekļauj visu Latvijas izlases apakšgrupas spēļu dienu apmeklējumu.

 

Biļetes bērniem (8-16 g. v.) - par īpašu cenu. Bērniem līdz 7 g. v. (Ieskaitot), neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja - bez maksas. Ir pieejamas vietas invalīdiem ratiņkrēslā.

 

Visas biļetes uz spēlēm "Arēnā Rīga" būs derīgas arī ieejai "Elektrum" Olimpiskajā centrā attiecīgajā spēļu dienā.

 

Pasaules čempionātā piedalīsies 16 valstu izlases, kas ņemot vērā rangu, sadalītas divos "ešelonos". Pirmajā no tām ir astoņas spēcīgākās komandas, kas spēlēs divās apakšgrupās – A (Igaunija, Vācija, Somija, Šveica) un B (Norvēģija, Latvija, Zviedrija, Čehija). Divās grupās sadalītas arī pārējās astoņas izlases – C (Polija, Austrālija, Slovākija, Dānija) un D (Singapūra, Taizeme, ASV, kanāda). A un B apakšgrupu divas labākās komandas uzreiz iekļūs ceturtdaļfinālā, bet pārējām izlasēm būs jāaizvada astotdaļfināla spēle ar attiecīgi D un C grupu pirmo divu vietu ieguvējām.

 

Latvijas izlase apakšgrupas spēles pret Zviedriju (sestdien, 3. decembrī, plkst. 19:30), Čehiju (svētdien, 4. decembrī, plkst. 18:15) un Norvēģiju (otrdien, 6. decembrī, plkst. 19:30) aizvadīs "Arēnā Rīga".

 

Izmanto unikālo iespēju klātienē vērot pasaules labākos florbolistus un atbalstīt Latvijas izlasi pašu mājās!

 

Biļetes iespējams iegādāties internetā: www.bilesuserviss.lv

 

Par biļešu piedāvājumu lielākām skatītāju grupām interesēties: tickets[at]floorball.lv

 

JUGLASCIEMS