Jubilejas "Latvian Open" aicina!

17.05.2016

lo16def.jpg

No 2016. gada 24. līdz 28. augustam notiks tradicionālais pirmssezonas pārbaudes turnīrs florbolā "Latvian Open", kurš šogad norisināsies desmito reizi. "Latvian Open" ir Latvijas Florbola savienības (LFS) oficiāli atzīts turnīrs, un tas ir iekļauts Starptautiskās Florbola federācijas vasaras elites turnīru sarakstā. Sadarbībā ar Latvijas Florbola savienību visas spēles apkalpos LFS licencēti tiesneši. Turnīra spēles norisināsies uz standarta izmēra laukumiem, kas aprīkoti ar Gerflor grīdas segumu.

 

Lai komandām nodrošinātu vairāk līdzvērtīgu spēļu ar sava līmeņa pretiniekiem ir izveidots jauns sadalījums kategorijās vīriešiem: "Elite" grupa (valstu augstāko florbola līgu un 1. līgu komandas), "Open 1" grupa (1. un 2. līgas komandas), "Open 2" grupa (citas komandas). Jaunais sadalījums dos iespēju dažāda spēles līmeņa vienībām sacensties un cīnīties par godalgotām vietām atbilstošā konkurencē. "Open 2" grupā iespēja savā starpā samērot spēkus būs reģionālo turnīru un čempionātu komandām, kuras Latvijas čempionātā nepiedalās.

 

Standarta maksa par dalību turnīrā: 200 EUR par katru komandu Vīriešu "Elite" un Sieviešu "Elite" grupās un 150 EUR vīriešu "Open 1" un "Open 2" grupās. Ņemot vērā iepriekšējo gadu lielo interesi par iespēju turnīram reģistrēties savlaicīgi un par pazeminātu maksu, identiska akcija tiek piedāvāta arī šogad. Reģistrējot komandu un samaksājot dalības maksu līdz 15. jūnijam, tā par katru vīriešu "Elite" un sieviešu "Elite" grupas komandu būs tikai 150 EUR, bet par vīriešu "Open 1" un "Open 2" grupas komandu 100 EUR. Papildus bonuss sarūpēts tiem klubiem, kuri turnīrā plāno piedalīties ar sieviešu un vīriešu komandām – atlaide 50 EUR apmērā no abu komandu kopējās dalības maksas.

 

Kā jau ierasts, turnīra jaunumiem būs iespējams sekot turnīra mājaslapā: http://latvianopen.com , kā arī Twitter un Facebook profilos.

 

Tiekamies "Latvian Open 2016”!

 

Latvian Open 2016
Norises laiks: 2016.gada 24. - 28.augusts
Norises vieta: Valmiera, Kocēni, Cēsis (nepieciešamības gadījumā)
Grupas: Īpaši uzaicināto vīriešu komandu grupa, sieviešu "Elite" grupa, vīriešu "Elite" grupa, vīriešu "Open 1” grupa un vīriešu "Open 2” grupa
Spēļu laukumi: vismaz 3 laukumi – 20 m x 40 m, visi – ar Gerflor segumu un Swerink
apmalēm.
Izspēles kārtība: grupu turnīrs (garantētas 4 spēles) + izslēgšanas spēles
Kontaktpersona:  Āris Aldiņš
Tālrunis: + 371 26 073 337
E-pasts: info@latvianopen.com

JUGLASCIEMS