"Pārgaujai" svarīga uzvara Ulbrokā

13.01.2013

ulbroka_oargauja.jpg

 

 

Pirmajā no divām šodien paredzētajām Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlēm "Ulbroka/FS Masters" savā laukumā uzņēma Stalbes SK "Pārgauja". Nozīmīgu panākumu cīņā par vietu izslēgšanas spēļu turnīrā izcīnīja stalbieši, kuri uzvarēja ar 5:2, divus vārtus viņu labā guva Emīls Kramiņš.

 

 

Ulbrokas sporta kompleksā notikušā mača 6.minūtē rezultātu atklāja stalbietis Gvido Lauga – 1:0. Pēc 15 sekundēm ar precīzu metienu atbildēja "Ulbroka/FS Masters" spēlējošais treneris Ainārs Juškēvičs – 1:1. Līdzsvars uz rezultātu tablo bija arī pēc pirmā perioda – 2:2. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – 37.minūtē izcēlās SK "Pārgauja" spēlētājs Emīls Kramiņš – 3:2. 51.minūtē Kramiņš savas komandas pārsvaru jau dubultoja (4:2), bet pēdējos vārtus šajā mačā guva Lauris Ābols, kurš pusminūti pirms pamatlaika beigām, brīdī, kad "Pārgauja" spēlēja skaitliskajā mazākumā, raidīja bumbiņu tukšos pretinieku vārtos – 5:2. Par labāko spēlētāju Stalbes komandā tika atzīts divus vārtus guvušais Emīls Kramiņš. "Ulbroka/FS Masters" rindās rezultatīvākais ar divām piespēlēm bija Pēteris Freimanis, bet par labāko spēlētāju tika atzīts Krists Paulovičs, kurš iemeta vienus vārtus. SK "Pārgauja" ar 22 punktiem nostiprinājusies turnīra tabulas 6.vietā.

 

SK "Pārgauja" treneris Ilvars Balodis neslēpa, ka viņa vadītajai komandai kļūdu, ko novērst līdz izslēgšanas spēlēm, vēl ir daudz, tomēr pēdējos mačos stalbieši tiešām labi un pašaizliedzīgi cīnās aizsardzībā. Tas, ka vienā spēlē ielaisti tikai divi vārti, "Pārgaujai" nav izdevies vismaz divus gadus. Florbolā tas tiešām ir labs rādītājs. Katrā ziņā par šīsdienas spēli visa komanda ir pelnījusi lielu uzslavu.

 

Foto: Renārs Buivids


JUGLASCIEMS