"Latgranula/Līgatne" izrauj uzvaru Talsos

29.01.2012

ligatne11.jpg

Šodienas pēdējā Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlē "Latgranula/Līgatne" viesojās pie "Talsi/Triobet". Mača pēdējā periodā gūstot trīs bezatbildes vārtus, uzvaru ar 7:6 izcīnīja līgatnieši.

 

Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts (1:1), bet otrajā trešdaļā veiksmīgāk darbojās "Talsi/Triobet" florbolisti, kuri ieguva divu vārtu handikapu – 5:3. Kā izrādījās, talseniekiem ar šo pārsvaru nepietika, jo pēdējā periodā "Latgranula/Līgatne" spēja gūt trīs vārtus, kamēr laukuma saimnieku uzbrukums klusēja. Minimālu uzvaru ar 7:6 izcīnīja Līgatnes komanda, kura pēc šī panākuma turnīra tabulā apsteidza "Bausku", pakāpjoties uz 9.vietu.

 

"Talsi/Triobet" spēlētājs Mārtiņš Maķevics atzina, ka viņa komanda jau četras spēles pēc kārtas zaudējusi pēdējo trešdaļu. Iemesls – neapmierinošā fiziskā sagatavotība. Tagad kalendārā ir pārtraukums, kura laikā talseniekiem jāsaņemas un ļoti nopietni jātrenējas – arī tiem, kuru attieksme līdz šim likusi vēlēties vairāk. Talsu florbolisti jau izrēķinājuši, ka izslēgšanas spēlēs viņu pretiniece būs "Kurši" vai "Rubene" - abas komandas viņiem esot parocīgas un uzvaramas.

JUGLASCIEMS