FBK SĀC trešo uzvaru svin spēlē pret titulēto "Rubeni"

30.09.2023

fbk_sac_2023.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem trešo panākumu trijās spēlēs guvusi komanda FBK SĀC, kas šovakar Ādažos ar 5:4 pagarinājumā pārspēja Kocēnu "Rubeni". Izšķirošais vārtu guvums Dēvida Osīša kontā.

 

FBK SĀC šo sezonu sāka ar divām uzvarām (Bauskā un Rīgā), bet šovakar aizvadīja pirmo mājas spēli, uzņemot Kocēnu "Rubeni", kas līdz šim divos mačos bija svinējusi divus panākumus (Rīgā un Talsos). Šovakar Ādažu sporta centrā pirmie uzgavilēja mājinieki – 8. minūtē precīzs metiens padevās Ralfam Celmiņam. Otrās trešdaļas sākumā Alvis Dāle panāca jau 2:0. Kocēnieši pie pirmajiem vārtu guvumiem tika tikai mača otrajā pusē. Līdz otrajam pārtraukumam divus golus iemeta Ingars Matisons, atjaunojot neizšķirtu rezultātu (2:2). Pēdējā perioda sākumā Matisons guva vēl vienus vārtus, vadībā ar 3:2 izvirzot "Rubeni". Ar diviem vārtu guvumiem atbildēja laukuma saimnieki atgūstot vadību ar 4:3. Goli Mika Nagliņa un Alvja Dāles kontā. Viesiem izdevās atjaunot neizšķirtu – 55. minūtē savus jau ceturtos vārtus šajā mačā guva Matisons (4:4). Līdz pamatlaika beigām vārti vairs netika gūti, bet pagarinājuma ādažnieks Kristers Orlovs piespēlēja Dēvidam Osītim, kura metiens bija precīzs. FBK SĀC svinēja uzvaru ar 5:4 un turnīra tabulā ierakstīja divus punktus, kamēr kocēniešiem nācās samierināties ar vienu punktu.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju komandā saņēma izšķirošo vārtu autors Dēvids Osītis, kuram tas šajā mačā bija vienīgais rezultativitātes punkts. Viņa komandas biedram Alvim Dālem divi goli, bet Kristeram Orlovam divas rezultatīvas piespēles. Par labāko Kocēnu komandā tika atzīts Ingars Matisons, kurš guva visus četrus savas komandas vārtus. Divas rezultatīvas piespēles viņa komandas biedram Jēkabam Keišam. Pēc šīs uzvaras FBK SĀC ar astoņiem punktiem pakāpās uz 3. vietu turnīra tabulā, bet Kocēnu "Rubenei" tagad septiņi punkti un 4. vieta.


JUGLASCIEMS