Sākusies pieteikšanās Liepājas čempionātam florbolā

18.09.2023

52657476293_f8d4ded0b0_k.jpg

No šodienas līdz pat 25. septembrim komandas aicinātas pieteikties jaunajai Liepājas čempionāta florbolā sezonai. Veido komandu, piesakies un tiekamies laukumā!

 

Liepājas čempionāts florbolā ir ar tradīcijām bagātākais pilsētas čempionāts Latvijā, kas pirmo reizi tika aizvadīts 1996. gadā, bet šogad tiks izspēlēts jau 26. reizi. Kopš pagājušā gada čempionāts mainījis formātu un norisinās kā pilnvērtīga sezona no oktobra līdz aprīlim.

 

Liepājas čempionāts florbolā tiek organizēts pēc posmu principa, kur katrā sabraukumā komandas aizvadīs pa divām spēlēm. Pēc pamatturnīra komandas sezonu turpinās ar izslēgšanas spēlēm, lai noskaidrotu Liepājas spēcīgākās komandas titula ieguvējus. Čempionātā aicinātas pieteikties Liepājas pilsētas un tuvāko reģionu amatieru komandas. Arī šogad čempionāts norisināsies bez Latvijas čempionāta Virslīgas un 1. līgas spēlētājiem, tāpēc visas komandas cīņas aizvadīs vienā divīzijā. Maksimālais komandu skaits turnīrā - 8.

 

Turnīra nolikumu un komandas pieteikuma formu meklē mājaslapā www.fkkursi.lv. Komandu pieteikšanās noslēgsies 25. septembra 23:59. Pēc pieteikumu saņemšanas komandu pārstāvji tiks aicināti uz pirmssezonas sapulci, kas norisināsies 27. septembrī, Liepājas Olimpiskā centra manēžas 3. stāva konferenču telpā plkst. 18.00.

 

Iepriekšējā Liepājas čempionāta florbolā sezona izvērtās aizraujoša un notikumiem bagāta. Noslēgumā par čempioni tika kronēti komanda "EX Leģions", kas finālā pieveica "Dunalku", bet bronzas duelī vien pēcspēles metienu sērijā "Liepājas Karaļi" triumfēja mačā pret "Priekule/Sērdieņi" florbolistiem.

 

Liepājas čempionātu florbolā sadarbībā ar pilsētas sporta pārvaldi rīko Biedrība "Florbola klubs "Kurši"". Šajā gadā par čempionāta partneri kļuvis florbola inventāra ražotājs "Fat Pipe", kas sarūpējis dažādus patīkamus pārsteigumus čempionāta labākajiem spēlētājiem. Uz tikšanos laukumā!

 

Informāciju sagatavoja: Normunds Krūmiņš.

FK "Kurši"/Florbola sporta skolas direktora p.i.

 

JUGLASCIEMS