Vicečempione "Rubene" pieveic čempioni "Lekringu"

02.12.2022

runenebabris_2022.jpg

Šovakar Kocēnos notika ELVI florbola līgas vīriešiem spēle, kurā pašreizējā vicečempione "Rubene" ar 5:2 pārtrauca čempiones "Lekringa" (Cēsis) triju uzvaru sēriju. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (2+1) punktiem bija Jēkabs Keišs.

 

Kocēnu sporta namā nūjas krustoja iepriekšējās sezonas finālistes - "Rubene" uzņēma Cēsu "Lekringu". Jau 4. minūtē vadībā ar 1:0 izvirzījās cēsnieki, vārtu guvums Artūra Jurševska kontā. 7. minūtē kocēnietis Andris Jēkabsons atjaunoja neizšķirtu rezultātu (1:1). Arī pēc pirmajā 20 minutēm uz rezultātu tablo bija līdzsvars (2:2), uz Cēsu komandas spēlētāja Edgara Puriņa vārtu guvumu ar golu atbildēja Jēkabs Keišs. Otrajā trešdaļā pēc Kristera Babra un Dāvja Zēmeļa goliem Kocēnu komanda izvirzījās vadībā ar 4:2, turklāt cēsnieks Mārtiņš Muižnieks nerealizēja soda metienu. Pēdējā periodā fiksēts tikai viens vārtu guvums – 17 sekundes pirms pamatlaika beigām mājinieks Jēkabs Keišs raidīja bumbiņu tobrīd tukšajos viesu vārtos, nodrošinot "Rubenes" uzvaru ar 5:2.

 

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (2+1) punktiem bija Jēkabs Keišs, 2 (1+1) punkti Dāvim Zēmelim, bet labākā spēlētāja balvu saņēma Ingars Matisons, kurš ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās. Cēsu komandā neviens florbolists nesavāca vairāk par vienu punktu, bet labākā spēlētāja gods tika Jānim Rajeckim, kurš arī punktus neguva. Pēc šīs uzvaras "Rubene" ar 20 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 5. vietu, bet "Lekrings" ar 21 punktu atkāpās uz 4. pozīciju.


JUGLASCIEMS