"My Floorball" mēneša spēlētājs septembrī - Birstiņš

12.10.2022

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi "MY FLOORBALL" mēneša labāko spēlētāju ELVI florbola līgā vīriešiem, par tādu atzīts "FS Masters/Ulbroka" uzbrucējs Tomass Kristofers Birstiņš. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

ELVI florbola līgas komanda "FS Masters/Ulbroka" ar Tomasu Kristoferu Birstiņu sastāvā septembrī pārliecinoši iesāka jauno sezonu, izcīnot uzvaras visās trīs aizvadītajās spēlēs. Ulbrokas florbolisti savā sezonas atklāšanas mačā ar 8:3 pārspēja pērnā gada bronzas medaļniekus "Talsu NSS/Krauzers" (Birstiņa kontā vieni vārti), bet otrajā cīņā, atspēlējoties no 0:5, pagarinājumā lika kapitulēt arī čempionvienībai Cēsu "Lekrings" (9:8 ET). Pret cēsniekiem Birstiņš izcēlās ar diviem vārtiem, kas pamatlaika izskaņā ļāva viņa pārstāvētajai vienībai panākt izlīdzinājumu. Otrie no tiem tika gūti vienu sekundi (!) pirms beigu svilpes. Septembra mēnesi "FS Masters/Ulbroka" noslēdza ar panākumu Irlavā (14:6), kur iepriekšējās viesošanās reizēs nebija veicies spīdoši. Birstiņš šajā spēlē kļuva par pirmo vīriešu virslīgas spēlētāju, kuram šosezon izdevies gūt piecus vārtus vienā mačā.

 

"FS Masters/Ulbroka" ar piecās spēlēs iekrātiem 11 punktiem pagaidām atrodas ELVI florbola līgas tabulas piektajā pozīcijā, bet Birstiņš ar deviņiem precīziem metieniem dala līgas otrā labākā vārtu guvēja godu.

 

Sākot ar oktobri "MY FLOORBALL" mēneša labākie spēlētāji tiks noteikti arī ELVI florbola līgā sievietēm, 1. līgā un 2. līgā.

 

MY FLOORBALL balvas ieguvēji 2022./2023.g. sezonā

 

MĒNESIS

ELVI FL vīriešiem

Septembris

Tomass Kristofers Birstiņš (ULB)

 

MY FLOORBALL

JUGLASCIEMS