"Lielvārde/Fat Pipe" pret FBK SĀC gūst otro uzvaru pēc kārtas

16.09.2022

lielvarde_nemme_22a.jpg

Pēc zaudējuma ELVI florbola līgas vīriešiem sezonas pirmās kārtas mačā jau otro uzvaru pēc kārtas izcīnījusi komanda "Lielvārde/Fat Pipe", kas šovakar savā laukumā ar 8:3 sarūgtināja FBK SĀC florbolistus. Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā iemeta Didzis Nemme un Oskars Tūtāns.

 

"Lielvārde/Fat Pipe" jauno sezonu sāka ar zaudējumu viesos "Valmierai" (4:6), bet pēc tam pretinieku laukumā ar 7:3 uzvarēja Rīgas "RTU/Rockets". Šovakar lielvārdieši aizvadīja pirmo spēli savā laukumā, uzņemot FBK SĀC, kas turnīru sāka ar uzvaru pagarinājumā pār to pašu FBK SĀC – 8:7. Abu komandu savstarpējā mača rezultātu atklāja viesi – pēc nospēlētām 13 minūtēm precīzs metiens padevās ādažniekam Kristam Saldatenokam – 1:0. Kamēr Saldatenoks priecājās par golu, viņam vēl arī misējās aizķerties aiz garām skrienošā lielvārdieša Nika Blumfelda kājas. Saldatenoks nokrita, bet Blumfeldam nācās doties uz noraidīto spēlētāju soliņu. Šis noraidījums, kā vēlāk izrādījās, bija par labu tieši lielvārdiešiem, jo 15. minūtē pat divi mājinieki izskrēja pret viesu vārtsargu – Didzis Nemme meta pats un bija precīzs (1:0). Drīz vien ar precīzu metienu izcēlās arī Lielvārdes komandas kapteinis Juris Sandis Jēgers, pirmo reizi vadībā izvirzot mājiniekus – 2:1. Arī otrajā trešdaļā Lielvārdes komanda bija pārāka ar tādu pašu rezultātu, panākot jau 4:2, bet pēdējā periodā "Lielvārde/Fat Pipe" bija vēl rezultatīvāka, galarezultātā svinot uzvaru ar 8:3.

 

Par labāko spēlētāju abās vienībās tika atzīti brāļi Gremzes. Lielvārdietis Edgars Ričards ar 3 (1+2) punktiem savā komandā bija rezultatīvākais, bet ādažnieks Rūdolfs Jānis šoreiz bez punktiem. Lielvārdes komandas labā pa diviem vārtiem guva Didzis Nemme un Oskars Tūtāns, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Iļja Taratutins un Juris Sandis Jēgers. Viesu rindās ar diviem goliem izcēlās Krists Saldatenoks, bet 2 (1+1) punkti Dēvidam Osītim. Pēc šīs uzvaras "Lielvārde/Fat Pipe" ar sešiem punktiem kļuva par turnīra tabulas līderi, bet FBK SĀC joprojām divi punkti un šobrīd septītā pozīcija.

 

"Lielvārde/Fat Pipe" – FBK SĀC 8:3 (2:1, 2:1, 4:1)

Metienu attiecība:

26:24 (6:10; 9:10; 11:4)

Rezultatīvākie:

"Lielvārde/Fat Pipe" – Edgars Ričards Gremze 3 (1+2), Didzis Nemme 2 (2+0), Oskars Tūtāns 2 (2+0), Iļja Taratutins 2 (1+1), Juris Sandis Jēgers 2 (1+1), Kārlis Rudzītis 1 (1+0), Niks Blumfelds 1 (0+1), Armands Savins 1 (0+1), Ralfs Fricsons 1 (0+1).

FBK SĀC – Artūrs Jansons 2 (2+0), Kristaps Lapsiņš 1 (1+0), Toms Jānis Savickis 1 (0+1), Renārs Preijers 1 (0+1).


SF
JUGLASCIEMS