Ventspilī sveiks Latvijas labākos florbolistus, trenerus un tiesnešus

20.07.2022

jurasvartiventspilsw.png

Svētdien, 24. jūlijā, Teātra namā "Jūras Vārti", Ventspilī, svinīgā ceremonijā tiks sveikti un apbalvoti 2021./2022. gada sezonas labākie florbolisti, treneri un tiesneši. Pasākuma sākums pulksten 16.00, ierašanās no pulksten 15.30.

 

Latvijas Florbola savienība uz aizvadītās sezonas noslēguma pasākumu aicinājusi labākos spēlētājus, trenerus un tiesnešus, lai pateiktos viņiem par ieguldīto darbu un čempionāta laikā demonstrēto sniegumu. Tiks nosaukti un apbalvoti gan visu četru pieaugušo līgu, gan arī visu jauniešu vecuma grupu un veterānu līgas rezultatīvākie florbolisti, labākie spēlētāji visās pozīcijās (uzbrukumā, aizsardzībā un vārtos), labākie treneri, kā arī labākie tiesneši. Vīriešu un sieviešu Virslīgā tiks nosaukta simboliskā izlase, kā arī čempionāta vērtīgākais spēlētājs un spēlētāja (MVP). Jaunatnes līgas jaunāko bērnu grupās uzvarētāji un labākie netiek noteikti, jo uz rezultātu tiek spēlēts tikai sākot no U12 vecuma.

 

Sezonas labāko apbalvošana šogad notiks paralēli virknei citu, ar florbolu saistītu pasākumu. 23. un 24. jūlijā Ventspilī norisināsies tautas sporta pasākums - "BeActive Pludmales spēles". Vairāk nekā 30 sporta veidu vidū ir iekļauts arī pludmales florbols (3x3) gan smiltīs, gan ūdenī. Visiem interesentiem būs iespēja izmēģināt savus spēkus arī citās florbola disciplīnās. LFS aktivitātes plānotas 24. jūlijā, Ventspils pludmalē pie Dienvidu mola un tās būs bez maksas. No 22. līdz 24. jūlijam norisināsies "Ghetto Games" festivāls "GG Fest", kura ietvaros tiks aizvadītas 3x3 florbola sacensības un būs iespēja vērot arī dažādus citus sporta veidus.

 

Aicinām ikvienu interesentu ieplānot sportiskas brīvdienas Ventspilī un apmeklēt šo florbola sezonas noslēguma pasākumu. Dreskods - spilgti, krāsaini, vasarīgi!

 

Uz aizvadītās florbola sezonas noslēguma pasākumu un labāko sumināšanu laipni lūgti arī žurnālisti, fotogrāfi un citi plašsaziņas līdzekļu pārstāvji.

 

 

SF
JUGLASCIEMS