Piektdien Rīgā tiks atklātas SELL Studentu spēles

19.05.2022

sellgamesriga2022.png

Jau rīt, 20.maijā SELL Studentu spēlēs sacensības sāksies desmit no 14 sporta veidiem. Pasākumā kopumā piedalīsies nedaudz vairāk nekā 1200 dalībnieku, no kuriem ap 550 ir no ārvalstīm. Florbola turnīrā dalību ir pieteikušas četras komandas. 

 

Piektdien SELL Studentu spēlēs kopumā paredzētas sacensības deviņos sporta veidos - volejbols, basketbols, šahs, spēka trīscīņa, florbols, futbols (7x7), vieglatlētika, peldēšana un badmintons. Savukārt džudo paredzēta svēršanās.

 

"Rimi" Olimpiskajā centrā 20. maijā sacensības notiks piecos sporta veidos. Plkst. 10:00 pirmās spēles paredzētas basketbolistiem, volejbolistiem un spēka trīscīņas sportistiem, bet stundu vēlāk sporta zāles pierībinās arī florbolisti un futbolisti.

 

Rīgas Šaha federācijas telpās plkst. 11:00 sāksies pirmie šaha mači, bet plkst. 14:00 sacensības paredzētas peldēšanā un vieglatlētikā. Peldēšanas sacensības noris Ķīpsalas peldbaseinā, bet vieglatlēti SELL Studentu spēlēs sacentīsies Ogres stadionā.

 

Dienas kulminācija paredzēta plkst. 20:00 "Rimi" Olimpiskā centra lielajā sporta spēļu zālē, kur notiks atklāšanas ceremonija.

 

Plašāka sacensību programma un spēļu laiki pieejami SELL Studentu spēļu oficiālajā mājaslapā - www.sellgames2022.com. Tāpat aicinām piesekot mūsu sociālo tīklu lapām Facebook (37th SELL Student Games 20-22 May 2022) un Instagram (sellgames2022), kur trīs dienu garumā sacensības būs vērojamas video tiešraidēs, aktīvi publicēsim sportistu sasniegtos rezultātus un bildes no sacensībām.

 

SELL Studentu spēles norisināsies līdz 22.maijam. Sestdien sacensības sāksies arī 3x3 basketbolā, pludmales volejbolā, galda tenisā un arī orientēšanās.

 

XXXVII SELL studentu spēles organizē LASS sadarbībā ar IZM, LSFP, Rīgas domi, LOK un Latvijas universitātēm. Sacensību norisi atbalsta "Baltic Travel Group", Rīgas Tūrisma un investīciju aģentūra, Jāņa Rozes apgāds, "Gigants", "Sporta punkts", "Muesli Gracia", "Rahbarber" un citi individuālie atbalstītāji.

 

SELL studentu spēļu florbola turnīra tabula

SELL studentu spēļu florbola turnīra spēļu kalendārs

 

SF
JUGLASCIEMS