Florbola klubam "Talsi" bronza arī vīriešu 1. līgā

10.04.2022

940a1955.jpg

Ja vakar "Talsu NSS/ADAX" izcīnīja bronzas medaļas Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 2. līgā, tad šodien tādu pašu panākumu, tikai nu jau vīriešu 1. līgas fārmklubu komandu grupā atkārtoja "Talsu NSS/Zerorisk", kas turpat Lielvārdes sporta centrā ar 6:1 pieveica Kocēnu vienību "Rubene-1". Divus vārtus talsenieku labā guva Andrejs Šķerbergs.

 

Bronzas spēles rezultātu jau 31. sekundē atklāja Talsu komanda Matīsa Jorena Švedenberga personā – 1:0. Pēc pirmā perioda "Talsu NSS/Zerorisk" atradās vadībā ar 2:0, jo 9. minūtē talsenieks Andrejs Šķerbergs izmantoja savas komandas skaitlisko vairākumu. 33. minūtē skaitlisko pārsvaru izmantoja arī "Rubene-1" – 1:2, vārtu guvums Māra Parta kontā. Kā vēlāk izrādījās, tie kocēniešiem šajā mačā bija goda vārti. Pēc otrās trešdaļas "Talsu NSS/Zerorisk" atradās vadībā ar 3:1, bet visā mačā triumfēja ar 6:1, izcīnot trešo vietu un bronzas medaļas.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Andrejs Šķerbergs, kuram šajā spēlē divi vārtu guvumi. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Roberts Fārenhorsts, Mariss Bergmanis un Dilans Kronentāls, bet Aleksis Leperts izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Par labāko starp kocēniešiem atzina goda vārtu autoru Māri Partu.


JUGLASCIEMS