"Līgatne" vēlreiz pieveic "Ķekavu"

17.03.2022

ligatne_dimante_21.jpg

Tikai viena panākuma attālumā no iekļūšanas ELVI florbola līgas sievietēm pusfinālā nonākusi komanda "Līgatne", kas vēl vienu reizi pretinieču laukumā uzveica "Ķekavu" (4:1), sērijā līdz trim uzvarām panākot 2:0. Divus vārtus līgatniešu labā guva Ieva Dimante.

 

FK "Ķekava" un "Līgatne" ceturtdaļfināla sēriju līdz vienas komandas trim uzvarām sāka pagājušās nedēļas nogalē ķekaviešu laukumā. Pirmajā mačā līgatnietēm izdevās atspēlēties un svinēt uzvaru papildlaikā – 5:4. Šovakar turpat Ķekavā abas vienības aizvadīja sērijas otro maču.

 

Jau 3. minūtē vadībā ar 1:0 izvirzījās FK "Ķekava", vārtus guva Ulrika Skakovska. Kā vēlāk izrādījās, tie šajā mačā bija ķekaviešu goda vārti. 10. minūtē līdzsvaru uz rezultātu tablo atjaunoja līgatniete Ieva Dimante – 1:1, bet 27. minūtē viņa ar precīzu metienu jau vadībā izvirzīja savu komandu – 2:1. Pēdējā trešdaļā pa golam iemeta viešņas Agnese Broliša un Linda Lubgāne, nodrošinot "Līgatnes" uzvaru šajā mačā ar 4:1, bet sērijā pārsvaru ar 2:0.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta trešo vārtu autore Agnese Broliša, bet rezultatīvākā ar diviem goliem bija Ieva Dimante. Labākās spēlētājas balvu Ķekavas komandas rindās saņēma Annija Dārta Dankfelde, kura ar rezultativitāti šajā mačā neizcēlās. Sērijā līdz vienas komandas trim uzvarām vadībā ar 2:0 izvirzījusies "Līgatne", sērijas trešā spēle paredzēta 19. martā Līgatnē.

JUGLASCIEMS