Latvijas vīriešu florbola izlase pirmajā pārbaudes spēlē cīnās neizšķirti

16.10.2021

kovalevskis_izl18.jpg

Latvijas vīriešu florbola valstsvienība šodien aizvadīja pirmo no divām iecerētājām pārbaudes spēlēm, pretinieku laukumā spēkojoties ar Somijas U23 izlasi. Spēle noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu – 6:6, divus vārtus mūsu komandas labā guva Rolands Kovaļevskis.

 

Jau 8. minūtē latvieši bija nonākuši iedzinējos ar 0:2. Mūsu florbolisti gan nekavējas ar atbildi – jau līdz pirmajam pārtraukumam vadībā ar 3:2 izvirzījās latvieši. Pa bumbiņai somu vārtos ieraidīja Andris Rajeckis, Artūrs Jurševskis un Rolands Kovaļevskis. Otro trešdaļu apņēmīgāk sāka somi, kas 27. minūtē izvirzījās vadībā ar 5:3. Pēc otrā perioda rezultāts bija neizšķirts, jo Latvijas valstsvienības labā vārtus guva Rolands Kovaļevskis un Toms Akmeņlauks – 5:5. 43. minūtē somi vēlreiz ieguva vadību – 6:5. Atlikušajā laikā tika gūti tikai vieni vārti – 49. minūtē Pēteris Trekše atjaunoja neizšķirtu rezultātu (6:6), kas noturējās līdz pat spēles beigām. Tika veikti arī pēcspēles metieni, tajos ar 3:2 pārāki izrādījās Somijas U23 izlases spēlētāji.

 

Labākā spēlētāja balvu Latvijas izlasē saņēma Pēteris Trekše, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Divi goli Rolanda Kovaļevska kontā, 2 (1+1) punktus sakrāja Andris Rajeckis, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Morics Krūmiņš. Rīt pulksten 15.00 abas izlases nūjas krustos vēlreiz.

SF
JUGLASCIEMS