"RTU/Rockets" nepārspēj Venevicu, "Valmiera" piesakās uz 2. vietu

16.05.2021

valmiera_go_20.jpg

Savas pretenzijas uz ELVI florbola līgas vīriešiem regulārā turnīra otro vietu pieteikusi "Valmiera", kas šovakar savā laukumā ar 7:0 sakāva pastarīti "RTU/Rockets". Valmieriešu vārtsargs Sandis Venevics atvairīja visus 23 pretinieku metienus.

 

Vidzemes Olimpiskajā centrā notikušās spēles starp "Valmieru" un Rīgas "RTU/Rockets" rezultātu jau 11. sekundē atklāja mājinieks Pāvels Semjonovs – 1:0. Pirmajā periodā vārtus guva arī Patriks Brieže un Mārtiņš Broks, panākot jau 3:0. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 6:0, jo divas bumbiņas viesu vārtos ieraidīja Ričards Riba, bet vienu – Gatis Liepiņš. Punktu spēlei ar vārtu guvumu pēdējā periodā pielika Mārtiņš Broks, nofiksējot "Valmieras" uzvaru ar 7:0.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Sandis Venevics, kurš atvairīja visus 23 pretinieku metienus. Reziltatīvākais viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem bija Mārtiņš Broks, divi goli Ričarda Ribas kontā, bet 2 (1+1) punkti Pāvelam Semjonovam. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Indriķi Siliņu. FBK "Valmiera" pēc šīs uzvaras ar 45 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 2. vietā, bet "RTU/Rockets" ar diviem punktiem atrodas pēdējā pozīcijā.


SF
JUGLASCIEMS