Cēsu "Lekrings" vienu punktu atstāj Irlavā

07.11.2020

lekrings_020_kom.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem līdere "Lekrings" (Cēsis), kas līdz šim piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, šovakar viesojās pie komandas "Irlava/Avant". Cerēto triju punktu vietā cēsnieki no Irlavas aizveda tikai divus, jo uzvarēt spēja tikai papildlaikā - 4:3. Uzvaras vārtu guvums Jāņa Rajecka kontā.

 

ELVI florbola līgas vīriešiem galvenā favorīte ir Cēsu komanda "Lekrings", kas sezonas pirmajās septiņās spēlēs bija piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, savā laukumā ar 3:5 piekāpjoties Stalbes "Pārgaujai". Cēsnieki šovakar viesojās pie komandas "Irlava/Avant", kas astoņās spēlēs bija tikusi pie trim uzvarām. Pirmā perioda laikā pēc Kevina Šmita un Krišjāņa Tiltiņa precīzajiem metieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās cēsnieki. 37. minūtē rezultāts atkal kļuva neizšķirts (2:2), jo pa gola iemeta irlavnieki Mareks Stančiks un Renārs Stančiks. Līdz otrās trešdaļas beigām cēsnieks Andris Rajeckis vēlreiz vadībā izvirzīja viesus (3:2), bet pēdējā periodā vēl vienus vārtus guva Renārs Stančiks, atjaunojot neizšķirtu – 3:3. Tieši 30 sekundes pirms pamatlaika beigām cēsniekiem uzgavilēt lika viņu aizsarga Jāņa Rajecka precīzais raidījums - "Lekrings" varēja svinēt uzvaru ar 4:3, turnīra tabulā ierakstot divus punktus. "Irlavai/Avant" bija jāsamierinās ar vienu punktu.

 

Uzvarētāju rindās par labāko spēlētāju tika atzīts izšķirošo vārtu autors Jānis Rajeckis, kuram šajā mačā 2 (1+1) punkti. Labākā spēlētāja balvu Irlavas komandā saņēma vārtsargs Māris Ronis, kurš atvairīja 46 no 50 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar diviem vārtu guvumiem bija Renārs Stančiks. Cēsu "Lekrings" pēc šīs uzvaras ar 20 punktiem turnīra tabulā ieņem 2. vietu, bet Irlavas komandai 11 punktu un sestā pozīcija.

SF
JUGLASCIEMS