FK "Ķekava" ar sezonas rekordu sagrauj "NND/RJTC"

10.10.2020

kekava_lo_020.jpg

Pirmajā no divām šovakar ieplānotajām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm Rīgas "NND/RJTC" uzņēma komandu FK "Ķekava". Ķekavietes uzvarēja ar šosezon fiksēto lielāko pārsvaru, sakaujot savas pretinieces ar 19:2. Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 6 (2+4) punktiem bija Paula Metāla. Ķekavas komandai ir pirmā uzvara šajā sezonā.

 

FK "Ķekava" līdz šim bija aizvadījusi tikai vienu spēli, kurā piedzīvoja zaudējumu, bet "NND/RJTC" bija zaudējusi visās četrās spēles. Abu komandu savstarpējā mačā vadības grožus jau pirmajās sekundēs savās rokās ņēma ķekavietes, kas līdz pirmajam pārtraukumam ieguva izšķirošo pārākumu – 10:0. Pa diviem vārtiem guva Paula Metāla, Ieva Bušmane un Kristiāna Elizabete Krūmiņa, bet pa vieniem – Kristīne Kirilova, Nensija Šimkūna un Viktorija Kuročkina. Vēl vienu bumbiņu pašas rīdzinieces ievirzīja savos vārtos. Otrajās trešdaļā viešņas guva vēl piecus vārtus (15:0). Tikai 34. minūtē pie pirmā vārtu guvuma tika arī "NND/RJTC" Baibas Latišas personā – 1:15. Arī pēdējā periodā laukumā dominēja "Ķekava", kas beigās varēja svinēt šīs sezonas rekorduzvaru – 19:2.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Aija Kantiniece, kura bija starp trijām ķekavietēm, kas neguva nevienu rezultativitātes punktu. Ražīgākā viņas komandā ar 6 (2+4) punktiem bija Paula Metāla, Ievas Bušmanes kontā pieci goli, bet 4 (3+1) punkti Kristiānas Elizabetes Krūmiņas kontā. Ar 3 (1+2) punktiem izcēlās ķekaviešu vārtsardze Kristīne Kirilova, kura šoreiz rokās bija ņēmusi florbola nūju. Pa diviem goliem iemeta Viktorija Kuročkina un Valērija Druzjaka. Viena rezultatīva piespēle arī Ķekavas komandas vārtsardzes Danas Gulbes kontā. "Ķekava" pēc pirmās uzvaras turnīra tabulā pakāpās uz 6. vietu, bet rīdzinieces joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā vietā.

JUGLASCIEMS