Kocēnu "Rubene-1" mačā pret Cēsu "Lekringu" zaudē pirmo punktu

08.10.2020

rubene_1_020.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm pirmo punktu zaudējusi Kocēnu komanda "Rubene-1", kas šovakar savā laukumā uzņēma Cēsu "Lekringu", ko pārspēja tikai pēcspēles metienos – 7:6. Izšķirošo "bullīti" kocēniešu labā realizēja Lote Baldiņa.

 

Kocēnu florbola kluba "Rubene" otrā sieviešu komanda "Rubene-1" teicami debitējusi Virslīgā, pirmajās trijās spēlēs iegūstot maksimālo punktu skaitu. Šovakar kocēnietes savā laukumā uzņēma Cēsu vienību "Lekrings", kas trijās spēlēs bija tikusi pie tikai vienas uzvaras. Tomēr tieši cēsnieces bija tās, kas atklāja šī mača rezultātu – jau 3.minūtē ar precīzu metienu izcēlās Betija Raseiceva (1:0). Līdz pirmā perioda beigām vadībā ar 2:1 jau izvirzījās laukuma saimnieces, kuru labā pa golam iemeta Jolanta Koziņeca un Nikija Jenāne. Otrajā trešdaļā turpinājās spraiga cīņa, kuras rezultātā kocēnietes ieguva jau divu vārtu pārsvaru – 5:3. Pēdējā perioda vidū "Rubene-1" spēlētāja Marta Drille panāca jau triju vārtu pārsvaru 6:3. Viešņas gan nedomāja padoties – atlikušajā laikā pa bumbiņai kocēniešu vārtos raidīja Luīze Raseiceva, Betija Raseiceva un Santa Kuzmane, atjaunojot neizšķirtu – 6:6. Pagarinājumā neviena no komandām pie vārtu guvuma netika, bet pēcspēles metienu sērijā mājinieču labā pa golam iemeta Madlēna Rozīte un Lote Baldiņa, kamēr no cēsniecēm ar precīzu metienu izcēlās tikai Kate Meldere. "Rubene-1" svinēja uzvaru ar 7:6 un turnīra tabulā ierakstīja divus punktus, kamēr "Lekringam" jāsamierinās ar vienu izglābtu punktu.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta vārtsardze Estere Elbrete, kura atvairīja 25 no 31 pretinieču metiena spēles laikā, kā arī četrus no pieciem "bullīšiem". Rezultatīvākā viņas komandā bija Madlēna Rozīte ar trim piespēlēm, bet pa diviem punktiem sakrāja Marta Drille un Linda Līce. Rezultatīvākā starp cēsniecēm ar 3 (1+2) punktiem bija Katrīna Dārta Kārkliņa, kura saņēma labākās spēlētājas balvu. Pa diviem rezultativitātes punktiem Betijas Raseicevas, Luīzes Raseicevas un Santas Kuzmanes kontā. Kocēnu komandai "Rubene-1" pēc šī panākuma turnīra tabulā ir astoņi punkti un 3. vieta, bet Cēsu "Lekringam" četri punkti un 5.vieta.


SF
JUGLASCIEMS