"Ķekava" turpina uguņot arī pret "Rubeni"

25.09.2020

kekava_020c.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem līderes godu nevienam negrib atdot komanda "Ķekava", kas izcīnījusi jau trešo uzvaru tikpat spēlēs. Šovakar ķekavieši savā laukumā ar 10:4 sakāva titulēto Kocēnu "Rubeni", sešus rezultativitātes punktus guva komandas uzbrukuma līderis Klāvs Jansons, bet par labāko spēlētāju tika atzīts Gints Klēģers, kura kontā 5 (4+1) punkti.

 

"Ķekava" jau pirms spēles pret "Rubeni" ar sešiem punktiem bija turnīra tabulas līdere, kamēr kocēnieši divās spēlēs bija izcīnījuši tikai trīs punktus. Abu komandu savstarpējo spēli labāk sāka ķekavieši, kuri līdz pirmā perioda vidum pēc Henrija Uzrauga un Ginta Klēģera precīzajiem metieniem bija izvirzījušies vadībā ar 2:0. 17. minūtē viesu komandas uzbrucējs Ingars Matisons vienus vārtus atguva (1:2), tomēr pēc pirmā perioda Ķekavas florbolistiem jau atkal bija divu golu pārsvars – 3:1. Otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieki panāca jau 6:3, bet visā spēlē "Ķekava" triumfēja ar 10:4.

 

Uzvarētāju rindās jau trešo maču pēc kārtas rezultatīvākais bija Klāvs Jansons, kuram šoreiz 6 (2+4) punkti. Par labāko spēlētāju viņa komandā tika atzīts Gints Klēģers, kura kontā 5 (4+1) punkti, ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Endijs Vilde. Rezultatīvākais starp kocēniešiem ar 2 (1+1) punktiem bija Reinis Mirkšs, bet labākā spēlētāja balvu saņēma vienu vārtu autors Matīss Celms.

SF
JUGLASCIEMS