Valmierā notiks Māra Rozenbaha piemiņai veltīts florbola turnīrs

29.06.2020

maris_rozenbahs.jpg

Sestdien, 4.jūlijā Valmierā norisināsies Māra Rozenbaha piemiņas turnīrs florbolā. Godinot vienu no Valmieras florbola aizsācējiem, trīs grupās varēs sacensties ikviens florbola spēles cienītājs.

 

Turnīrs norisināsies Vidzemes Olimpiskā centra stāvlaukumā (Rīgas iela 91, Valmiera), pie BMX trases. Plkst. 10:00 startēs JAUNIEŠU grupa, bet plkst. 12:00 ELITES un VETERĀNU grupas.

 

Pieteikšanās līdz 2020. gada 3.jūlijam plkst. 16.00, nosūtot pieteikumu elektroniski uz e-pastu: fkvalmiera@gmail.com, ar norādi "Māra Rozenbaha piemiņas turnīrs" vai zvanot uz +371 20229157 (Arvis). Pieteikuma forma ir pieejama šeit: https://ej.uz/pieteikumsMR

 

Dalības maksa: 2 eiro no personas JAUNIEŠU grupā un 3 eiro no personas ELITES un VETERĀNU grupās. Komandām jāierodas pus stundu pirms savas grupas starta, lai apstiprinātu komandu pieteikumus. Turnīrā piedalās tikai komandas, kuras pieteikušās iepriekš. Sacensību dienā jaunas komandas reģistrētas netiks. Turnīra nolikums pieejams šeit: https://ej.uz/nolikumsMR

 

 

Turnīra rīkotāji, FBK "Valmiera", un atbalstītāji parūpējušies par iekārojamām dāvanām godalgoto vietu ieguvējiem. Pirmās vietas ELITES un VETERĀNU grupās saņems naudas balvas 100 eiro apmērā.

 

Aicinām veidot komandas, pieteikties un izbaudīt āra florbola kaislības! Uz tikšanos 4.jūlijā!

 

Informāciju sagatavoja:
FBK Valmiera
+371 20229157

SF
JUGLASCIEMS