Čempione "Rubene" vēlreiz sakauj junioru komandu

29.02.2020

rubene_gool_019.jpg

Šodien Kocēnu sporta namā norisinājās ELVI florbola līgas sievietēm mačs, kurā pašreizējā čempione "Rubene" (Kocēni) jau otro reizi eksaminēja ārpus konkursa spēlējošo junioru komandu. Arī šoreiz pārākas izrādījās kocēnietes, kuras guva panākumu ar 10:3. Pa 4 (2+2) rezultativitātes punktiem uzvarētāju sastāvā savāca trīs spēlētājas – Jūlija Rozīte, Simona Grāpēna un Laura Gaugere.

 

Kocēnu "Rubene" un Latvijas junioru izlases kandidāšu komanda līdz šim bija aizvadījusi tikai vienu no kopumā četrām paredzētajām spēlēm. Tajā mačā jaunās florbolistes pie vārtu guvuma tā arī netika, bet kocēnietes svinēja uzvaru ar 6:0. Arī otrajā spēlē tieši Kocēnu komanda bija tā, kas atklāja rezultātu – jau 4.minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Simona Grāpēna (1:0). Toties 17.minūtē ar golu Martas Viegliņas izpildījumā atbildēja juniores (1:1). Pēc pirmā perioda vienu vārtu pārsvars gan bija "Rubenes" florbolistēm – 2:1. Taču jau otrās trešdaļas laikā kocēnietes iemeta piecus bezatbildes vārtus, iegūstot izšķirošu pārsvaru – 7:1. Pēdējā periodā cīņa atkal bija tikpat līdzvērtīga kā pirmajā periodā, bet galarezultātā pārliecinošu uzvaru ar 10:3 sev nodrošināja "Rubene".

 

Balvu kā labākā spēlētāja uzvarētāju rindās saņēma Marta Lība Zameca, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. Viņas komandas biedrenēm Jūlijai Rozītei, Simonai Grāpēnai un Laurai Gaugerei pa 4 (2+2) rezultativitātes punktiem, bet divus vārtus Kocēnu komandas labā guva Zabe Darša. Par labāko starp juniorēm atzina Dārtu Derupu, kuras kontā viena rezultatīva piespēle. Kocēnu komandai, kas jau pirms laika bija sev nodrošinājusi uzvaru regulārajā turnīrā, tabulā tagad 43 punkti, bet junioru komanda ar 15 punktiem atrodas 4.vietā.

SF
JUGLASCIEMS