FK "Ķekava" ar tikai vienu vārtu pārsvaru pieveic juniores

28.02.2020

kekava_tris_19.jpg

Šovakar Kocēnu sporta namā notika ELVI florbola līgas sievietēm spēle, kurā spēkiem mērojās Latvijas junioru izlases kandidātes un komanda "Ķekava". Ar 8:7 uzvaru svinēja ķekavietes, kuru rindās ar 5 (4+1) rezultativitātes punktiem izcēlās junioru vecuma spēlētāja Aurēlija Zariņa.

 

Abām komandām šī bija jau ceturtā un reizē pēdējā tikšanās reizi. Divos pirmajos mačos uzvaras svaru kauss nosvērās Ķekavas komandas pusē – 7:4 un 8:3, bet trešajā, kas notika pirms nedēļas, ar 7:5 uzvarēja juniores. Šī vakara spēles rezultātu 6.minūtē atklāja ķekaviete Aurēlija Zariņa (1:0), bet 12.minūtē viņa to jau dubultoja – 2:0. Juniores nepalika atbildi parādā – minūti pirms pirmā perioda beigām rezultāts atkal bija neizšķirts (2:2), jo pa bumbiņai viešņu vārtos raidīja Danute Tinkuse un Marta Lība Zameca. Tomēr pārtraukumā labākā noskaņojumā devās Ķekavas florbolistes, kuras minūtēs laikā guva divus vārtus, izvirzoties vadībā ar 4:2. Pēc otrās trešdaļas Ķekavas komandai bija pat četru vārtu handikaps – 8:4, bet pēdējā periodā rezultatīvi darbojās tikai juniores, kuras spēja pretinieču pārsvaru samazināt līdz minimumam. Laimīgu uzvaru ar 8:7 svinēja FK "Ķekava".

 

Vērtīgākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Aurēlija Zariņa, kura ar 5 (4+1) punktiem bija arī rezultatīvākā. Viņas komandas biedrenēm Elīnai Drēziņai un Justīnei Martai Upeniecei pa 2 (1+1) punktiem. Par labāko starp juniorēm atzina Jūliju Rozīti, kura ar 3 (2+1) punktiem bija rezultatīvākā savā komandā. Laurai Gaugerei 2 (1+1) punkti. Ķekavas komandai, kurai turnīra tabulā jau iepriekš bija garantēta 2.vieta, tagad ir 31 punkts, bet juniores ar 15 punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS