Liepājnieki Stalbē atņem punktu "Pārgaujai"

28.09.2019

lauga_019.jpg

Šovakar Stalbē notika ELVI florbola līgas vīriešiem spēle, kurā vietēja SK "Pārgauja" uzņēma Liepājas komandu "Kurši/Ekovalis". Liepājnieki pamatlaika pēdējā minūtē guva divus vārtus, panākot neizšķirtu (10:10), bet papildlaikā tomēr piedzīvoja zaudējumu ar 10:11 ET. Uzvaras vārtus Stalbes komandas labā iemeta Gvido Lauga.

 

Stalbē nūjas  krustoja divas no četrām komandām, kas jaunās sezonas pirmajās divās spēlēs bija guvušas uzvaras – vietējā SK "Pārgauja" uzņēma Liepājas vienību "Kurši/Ekovalis". Maču veiksmīgāk sāka laukuma saimnieki, kuri pirmā perioda vidū pēc Artūra Jurševska un Endija Kleistrova raidījumiem izvirzījās vadībā ar 2:0. Atbildi parādā nepalika liepājnieki, kuru nulli no rezultātu tablo drīz vien nodzēsa Ralfs Polis (1:2). Kopumā pirmā perioda laikā tika gūti seši vārti, bet rezultāts bija 3:3. Arī otrajā trešdaļā abas komandas guva pa trim vārtiem – 6:6. Minūti pirms pamatlaika beigām Stalbes komanda atradās vadībā ar 10:8, bet liepājnieki, spēlējot bez vārtsarga, spēja izraut neizšķirtu – 10:10, pa golam iemeta Edgars Freimanis un Gints Siliņš. Toties pagarinājumā veiksme jau bija laukuma saimnieku pusē. Stalbieši minūtes laikā izdarīja divus metienus, otrais no tiem, kura autors bija Gvido Lauga, sasniedza mērķi – 11:10, viņam rezultatīvi asistēja Mārtiņš Zicmanis.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Artūrs Jurševskis, kurš arn 4 (3+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. 3 (1+2) punkti Miķelim Koknesim Roopam, divus vārtus guva Olafs Zvīnis, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Mārtiņš Zicmanis un Gvido Lauga. Labākā spēlētāja balvu Liepājas komandā saņēma Kaspars Klamers, kuram 3 (1+2) punkti. Pa trim punktiem sakrāja arī Gints Siliņš un Toms Akmeņlauks, bet 4 (1+3) punkti Ričarda Dēvita kontā.

JUGLASCIEMS