Šodien Valmierā sāksies cīņa par Četru nāciju kausu

06.09.2019

img_7654.jpg

Šodien Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, ar divām spēlēm sāksies Četru nāciju kausa izcīņas turnīrs florbolā, kurā kopā ar Latvijas vīriešu izlasi par uzvaru cīnīsies Igaunijas valstsvienība, kā arī Somijas un Šveices vīriešu U23 komandas. Turnīra pirmajā dienā pulksten 16.00 laukumā dosies somi un igauņi, bet pulksten 19.00 nūjas krustos latvieši un šveicieši.

 

Latvijas izlases galvenais treneris Arto Rīhimeki uz Četru nāciju turnīru izsaucis 23 florbolistus. Starp izsauktajiem ir trīs vārtsargi (Jānis Salcevičs, Normunds Krūmiņš un Roberts Trepšs), kā arī 20 laukuma spēlētāji: Jānis Ragovskis, Morics Krūmiņš, Artūrs Jurševskis, Kārlis Jānis Petrovskis, Mihails Kostusevs, Ralfs Orste, Toms Bitmanis, Armands Savins, Artis Raitums, Andris Rajeckis, Aivis Kusiņš, Juris Gribusts, Pēteris Trekše, Rolands Kovaļevskis, Klāvs Jansons, Toms Akmeņlauks, Edgars Puriņš, Edžus Ceriņš, Kevins Šmits un Gvido Lauga. Starp trim sākotnēji pieteiktajiem vārtsargiem bija talsenieks Valters Kasjaņenko, bet viņš tika aizvietots ar kocēnieti Robertu Trepšu.

 

7. septembra spēļu diena sāksies ar maču starp Somijas un Šveices florbolistiem pulksten 16.00, bet pulksten 19.00 paredzēts principiāls mačs starp kaimiņiem – latviešiem un igauņiem. Turnīra pēdējā dienā jeb svētdien, 8. Septembrī, jau pulksten 9.00 no rīta spēkiem mērosies igauņi un šveicieši, bet pulksten 14.00 tiksies Latvijas un Somijas florbolisti.

 

Ieejas maksa uz vienas dienas spēlēm – 3,00 eiro.


SF
JUGLASCIEMS