Veterānu 45+ čempionātā triumfē "SC Mēmele/Bauska"

09.04.2018

img_1353.jpg

Par Latvijas čempionāta florbolā veterāniem vecuma grupas 45+ turnīra uzvarētāju trešo gadu pēc kārtas kļuvusi komanda "SC Mēmele/Bauska", pārējās godalgotās vietas - Kocēnu "Rubenei" un "Ekskurzemei/Tukumam".

 

Šosezon senioru 45+ čempionātā piedalījās sešas komandas.  "SC Mēmele/Bauska" un "Aizkraukle/Silarozes" kā regulārā turnīra pirmās un otrās vietas ieguvējas uzreiz bija sev nodrošinājušas vietu pusfinālā. Ceturtdaļfinālā "Ekskurzeme/Tukums" ar 10:4 sakāva komandu "Ķekava/Taizels", bet "Rubene" ar 5:0 pārspēja vienīgo dāmu vienību "Cielaviņu armija". Vienā pusfināla spēlē "SC Mēmele/Bauska" tikai pēcspēles metienos ar 6:5 pieveica "Ekskurzemi/Tukumu", bet "Rubene" papildlaikā ar 2:1 uzvarēja "Aizkraukli/Silarozes".

 

Spēlē par 5. vietu "Ķekava/Taizels" ar  9:3 uzvarēja "Cielaviņu armiju". Labāko spēlētāja  balvas saņēma Māris Trepša un Agnese Broliša. Bronzas medaļas izcīnīja "Ekskurzeme/Tukums", kas ar 7:5 pārspēja "Aizkraukli/Silarozes". Par labāko starp uzvarētājiem tika atzīts Aivis Tālbergs, bet aizkraukliešu rindās tādu pašu balvu saņēma Valdis Padoms. Finālspēles otrā periodā perioda sākumā "SC Mēmele/Bauska" ar 2:3 zaudēja Kocēnu "Rubenei", bet tad divus vārtus guva Konstantīns Balzaris, vēl vienus - Agris Grandovskis, un baušķenieki varēja svinēt uzvaru ar 5:3 un čempionu titula nosargāšanu. Labākā spēlētāja balva uzvarētāju rindās tika pasniegta Konstantīnam Balzarim, bet Kocēnu komandā par labāko atzina Ivo Meļķi.

 

Izslēgšanas spēļu rezultāti: ŠEIT

 

Foto: Elīna Gruncka


SF
JUGLASCIEMS