Augumā lieliem florbolistiem atļauts lietot īpaši garas nūjas

18.07.2017

002.jpg

Starptautiskās florbola federācijas (IFF) Materiālu Valde pieņēmusi lēmumu, ka arī divās nākamajās sezonās (2017./2018.g. un 2018./2019.g.) būs iespējams turpināt lietot īpaši garas nūjas. Testēšana tika uzsākta pirms četriem gadiem un turpinās joprojām.

 

Spēlētāji, kuru augums ir lielāks nekā 190 centimetru, var lūgt no IFF speciālu atļauju lietot īpaši garas nūjas. Atļaujas pieprasījums jāsūta uz IFF e-pasta adresi: halonen@floorball.org

 

Spēlētāji, kuru augums ir no 190 cm līdz 194 cm, pēc atļaujas saņemšanas var lietot nūju, kuras kopējais garums ir 116 cm, bet 194 cm gari un garāki spēlētāji var lietot nūju, kuras kopējais garums ir 118 cm.

 

Spēlētājiem, kuri iesniedz atļaujas pieprasījumu, jāiesniedz arī apliecība jeb izziņa par spēlētāja augumu, ko parakstījusi persona ar medicīnas izglītību.

 

Papildu informāciju, kā arī pieteikuma veidlapu var jautāt IFF birojā: Veli Halonens (e-pasta adrese: halonen@floorball.org)

 

Atļaujas saņemšanas gadījumā tās kopija iesniedzama vai iesūtāma Latvijas Florbola savienības birojā: e-pasta adrese: info@floorball.lv

JUGLASCIEMS