My Floorball mēneša labākie - Vancāne un Stepāns

18.02.2017

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi "MY FLOORBALL" mēneša labākos spēlētājus ELVI florbola līgā janvāri – šo titulu nopelnījuši divi uzbrucēji - Līga Vancāne (Ķekavas Bulldogs) un Atis Stepāns (Rubene). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

ELVI florbola līgas sievietēm komanda "Ķekavas Bulldogs" ar Līgu Vancāni sastāvā janvārī piedalījās trijās spēles, divās no tām izcīnot uzvaru. Ķekavietes viesos ar 5:9 piekāpās turnīra līderei "Rubenei", savā laukumā ar 5:4 pēcspēles metienos pārspēja vicelīderi FK "NND" (Rīga) (Vancānei trīs rezultatīvas piespēles), kā arī izbraukumā ar 8:5 uzvarēja "Rīgas Lauvas" (Vancānei 5 (3+2) punkti un labākās spēlētājas balva). Līga šosezon piedalījusies visās 14 savas komandas spēlēs, kuru laikā guvusi 31 (11+20) punktus (otrais labākais rezultāts komandā). Viņas komanda "Ķekavas Bulldogs" ar 16 punktiem Latvijas komandu konkurencē ieņem 4. vietu.

 

ELVI florbola līgas vīriešiem komanda "Rubene" (Kocēni) ar Ati Stepānu uzbrukuma smailē pagājušajā mēnesī aizvadīja sešus mačus, pēc pieciem no tiem laukumu atstājot kā uzvarētāja. Kocēnieši savā laukumā ar 11:2 sakāva Rīgas "Rockets" (Stepānam 2 (1+1) punkti), viesos ar 8:3 sagrāva "Lielvārdi/FatPipe" (Stepānam 3 (2+1) punkti), savā laukumā ar 11:5 uzvarēja "Talsus/Irlavu" (Stepānam 7 (4+3) punkti un labākā spēlētāja tituls), bet ar 5:2 - "Bausku" (Stepānam 3 (2+1) punkti). Viesos "Rubene" ar 3:2 pārspēja "Rīgu" (Stepāna kontā divi vārtu guvumi, tostarp arī izšķirošais gols), bet Kocēnos ar 1:3 atzina Liepājas "Kuršu" pārākumu. Sezonas 21 spēlē Atis sakrājis 39 (22+17) punktus un ir rezultatīvākais savā komandā. Kocēnieši vakar jau noslēdza regulāro turnīru, ar 39 punktiem ieņemot 5. vietu. Izslēgšanas spēlēs "Rubenei" visdrīzāk būs jātiekas ar FBK "Valmiera" florbolistiem

 

MY FLOORBALL balvas ieguvēji 2016./2017.g. sezonā

MĒNESIS

ELVI FL sievietēm

ELVI FL vīriešiem

Septembris

 Madara Adamane (Rubene)

Pēteris Trekše (Lekrings)

Oktobris

Inga Ametere (Ķekavas Bulldogs)

Kristers Eglītis (Ulbroka/Triobet)

Novembris

Gunita Kārkliņa (FK NND)

Toms Akmeņlauks (Lielvārde/FatPipe)

Decembris

Monika Džigure (Rīgas Lauvas)

Matīss Salmiņš (FBK Valmiera)

Janvāris

Līga Vancāne (Ķekavas Bulldogs)

Atis Stepāns (Rubene)

 

MY FLOORBALL

SF
JUGLASCIEMS