Veterānu 45+ turnīrā Latvijas čempione - SC "Mēmele"

29.04.2016

memelesc.jpg

Ar SC "Mēmele" triumfu Irlavā finišējis Latvijas čempionāta florbolā pats cienījamākais turnīrs, kurā sacentās senioru 45+ komandas. Vicečempiones godā Kocēnu "Rubene", bet bronzas medaļas izcīnīja "Kurvidzem-Lino.lv".

 

Šosezon veterānu 45+ turnīrā startēja piecas komandas, bet pusfinālā neiekļuva "Ķekavas Bulldogs" florbolisti. Vienā pusfināla pārī SC "Mēmele" ar 5:2 uzvarēja "Aizkraukli/Silarozes" (5 (2+3) punkti Ingus Panteļejeva kontā, bet Konstantīns Balzaris izcēlās ar "hat-trick"), bet otrā "Rubene" ar 2:0 pārspēja "Kurvidzem-Lino.lv" (pa golam iemeta Rolands Litte un Roberts Mačulāns).

 

Spēlē par bronzas medaļām "Kurvidzem-Lino.lv" ar 9:5 pieveica "Aizkrauli/Silarozes" (pa pieciem punktiem uzvarētāju labā guva Valdis Lagzdiņš un Armands Freidenfelds, 4 (1+3) punkti Anša Kusiņa kontā, bet starp zaudētājiem ar četrām piespēlēm izcēlās Jānis Zībārts, bet trīs goli Aigaram Stuglim). Finālspēlē SC "Mēmele" ar 4:1 uzvarēja Kocēnu "Rubeni" (rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Ingus Panteļejevs).

 

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju ar 30 (16+14) punktiem kļuva Agris Grandovskis no SC "Mēmele". Viņa komandas biedram Konstantīnam Balzarim 28 (22+6) punkti. Pa 27 punktiem guva trīs florbolisti - Aigars Stuglis (Aizkraukle/Silarozes), Juris Benjavs (Aizkraukle/Silarozes) un Sergejs Aleksandrovs (SC Mēmele). Starp vārtsargiem vislabāk veicās Artim Drēziņam no "Ķekavas Bulldogs" - 88.89% atvairītu metienu. Viņam seko Adris Brokāns no "Kurvidzem-Lino.lv", kurš tika galā ar 88.57% pretinieku metienu.


SF
JUGLASCIEMS