Aicina piedalīties florbola nometnē "Masters Floorball Camp"

28.04.2016

master_2016.jpg

Jūnija sākumā jaunie florbolisti aicināti piedalīties tradicionālajā nometnē "Masters Floorball Camp". Dienas nometne norisināsies jau piekto gadu, savulaik tajā meistarību guvuši arī tagadējie Latvijas U19 izlases spēlētāji.

 

Nometne notiks no 6. līdz 10.jūnijam Elektrum Olimpiskajā centrā (Rīgā, Grostonas ielā 6b). Katru dienu no 9:00 rītā līdz 17:00 vakarā jaunie florbolisti uzlabos savas prasmes četros intensīvos treniņos. Notiks nodarbības arī baseinā, džudo zālē un pludmales volejbola laukumos.

 

Treniņus vadīs pieredzējuši florbola skolas "Masters" treneri, kuri šogad ir arī Latvijas vīriešu un junioru izlašu treneru korpusos. Viņiem palīdzēs Latvijas Virslīgas komandas "Ulbroka/FS Masters" spēlētāji. Neatņemamas nometnes sastāvdaļas ir florbola miniturnīrs, kā arī veiklības stafetes un konkursi, kuros jaunieši varēs pārbaudīt savas prasmes un iegūt balvas.

 

"Masters Floorball Camp" ir lielisks veids, kā sākt vasaru sportiskā un aktīvā veidā. Ne tikai apgūt, pilnveidot un nostiprināt savas florbola prasmes, bet arī satikt jaunus draugus.

 

Dalībnieku vecums nometnē – 6 līdz 15 gadi. Dalības maksa – 110.- EUR. Pieteikšanās līdz 30.maijam.

 

Vairāk informācijas: ŠEIT

 

Nometnes organizators: Biedrība "Florbola attīstības aģentūra". Atbalsta: Rīgas Domes Izglītības un sporta departaments.

SF
JUGLASCIEMS