Liepājas florbola čempionāts turpina uzņemto kursu

05.05.2015

liepajas_chempionats.jpg

Kā jau ierasts, arī pagājušajā nedēļas nogalē Liepājas pilsētas 15.vidusskolas sporta laukumā norisinājās Liepājas čempionāta florbolā cīņas.

 

Šajā kārtā tika aizvadītas astoņas spēles, kuras skatītājiem nelika vilties. Praktiski visās spēlēs rezultāti bija ļoti līdzvērtīgi, bet cīņas – spraigas. Vienā no mačiem, lai noskaidrotu uzvarētājus, pat bija nepieciešami pēcspēles metieni. Lielisku kursu uzņēmusi komanda "Liels Auto", kas šajā nedēļas nogalē atkal startēja perfekti – divas uzvaras divās spēlēs. Jāatzīst gan, ka tieši "Liels Auto" vienu no mačiem uzvarēja, pateicoties pēcspēles metienu sērijai, tādējādi trīs punktu vietā ieguva tikai divus.

 

Divas neveiksmīgas spēles šoreiz aizvadīja pagājušās nedēļas čempionu slepkavas – "Brīvdienupirts.lv" florbolisti, kuri abos savos mačos atzina pretinieku komandas pārākumu. Pirmās divas uzvaras čempionātā beidzot izcīnīja Vārmes komanda, pārspējot attiecīgi "Brīvdienupirts.lv" un "Rucavu". Ar spēļu rezultātiem un kalendāru kopumā varat iepazīties ŠEIT.

 

Nelielas izmaiņas, pateicoties pēdējām spēlēm, vērojamas čempionāta tabulā. Pirmo vietu saglabājusi komanda "Silabriedis", otrajā vietā veiksmīgi ieparkojies "Liels Auto", bet trešo vietu ieņem pašreizējie čempionu kausa īpašnieki - "RA.lv" florbolisti. Būtisku kritumu neveiksmīgu spēļu dēļ piedzīvojuši pirts cienītāji, kuri trešo vietu nomainījuši pret piekto. Sīkāku informācija par komandām, to sekmēm un atrašanās vietu tabulā meklējiet ŠEIT.

 

Ja aplūkojam rezultatīvāko spēlētāju statistiku, tad visai interesants skats vērojams no 1.-7.vietai, jo seši no septiņiem čempionāta rezultatīvākajiem spēlētājiem ir HK Liepāja audzēkņi. Slidas veiksmīgi nomainītas pret sporta kurpēm.

  1. Valters Freijs (Liels Auto) – 15 (6+9)
  2. Edijs Ozols (Brīvdienupirts.lv) – 14 (12+2)
  3. Māris Diļevka (Brīvdienupirts.lv ) – 14 (8+6)

 

Veiksmīgāko vārtsargu statistikā līderis nav mainījies, bet kopš pagājušās nedēļas nogales ar viņu konkurē kāds leģionārs.

  1. Dāvids Jansons (RA.lv) – 90.91%
  2. Endijs Butāns (LIELS AUTO) – 89.47%
  3. Dovydas Galkauskas (Silabriedis) – 87.50%

 

Nākamās čempionāta spēles tiks aizvadītas 16. un 17.maijā turpat Liepājas pilsētas 15.vidusskolā. Tiekamies!

SF
JUGLASCIEMS