Sporta Punkts mēneša spēlētāji decembrī – Dimante un Eglītis

21.01.2015

splogo.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1.līgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus – par labākajiem decembrī atzīti komandas "Krustpils" uzbrucēja Ieva Dimante un "LU/FS Masters" uzbrucējs Kristers Eglītis. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

 

Sieviešu florbola komanda "Krustpils" ar uzbrucēju Ievu Dimanti sastāvā decembrī aizvadīja trīs spēles, divās no tām tiekot pie uzvaras. Krustpilietes savā laukumā ar 10:2 sakāva Cēsu "Lekringu" (Dimantei 5 (4+1) punkti), viesos ar 4:10 atzina "Rīgas Lauvu" pārākumu (Dimantei 4 (3+1) punkti), kā arī savā laukumā 12:3 sakāva SK "Līgatne" florbolistes (Dimantei 4 (3+1) punkti). Šīs sezonas 14 spēlēs Ieva Dimante guvusi 51 (33+18) punktus un ir rezultatīvākā savā komandā, bet visā līgā trešā labākā. Viņas pārstāvētā komanda "Krustpils" ar 27 punktiem ieņem 4.vietu turnīra tabulā.

 

Arī Rīgas vīriešu florbola komanda "LU/FS Masters" ar Kristeru Eglīti uzbrukuma smailē pagājušajā mēnesī aizvadīja trīs spēles, bet panākumu svinēja tajās visās. Studenti viesos ar 8:7 pārspēja "Babīti" (Eglītm 4 (3+1) punkti ar 8:7 papildlaikā uzvarēja FK "Kurši 2" florbolistus (Eglītim 4 (2+2) punkti), kā arī savā laukumā ar 6:2 pieveica "Apelsīnu/Talsus" (Eglītm 4 (3+1) punkti un labākā spēlētāja balva). Kristers Eglītis 11 spēlēs gūtiem 29 (18+11) punktiem ir rezultatīvākais savā komandā, bet turnīrā – astotais labākais. Komanda "LU/FS Masters" ieguvusi 26 punktus, un Centra grupas turnīra tabulā ieņem 3.vietu.

 

Sporta Punkts balvas ieguvēji 2014./2015.g. sezonā

MĒNESIS

SIEVIEŠU 1. LĪGA

VĪRIEŠU 1. LĪGA

Oktobris

Laura Gaugere (Rubene-1)

Artūrs Ķimene (FK Irlava/Avant)

Novembris

Liene Krauja (Rīgas Lauvas)

Toms Rislings (FK Ogres Vilki)

Decembris

Ieva Dimante (Krustpils)

Kristers Eglītis (LU/FS Masters)

 

Sporta Punkts

SF
JUGLASCIEMS