"Apelsīns/Oxdog Ulbroka" piedzīvo zaudējumu Cēsīs

12.05.2021

lekrings_gols_21.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem pēdējās trijās spēlēs jau otro zaudējumu piedzīvojusi komanda "Apelsīns/Oxdog Ulbroka", kas šovakar Cēsīs ar 4:7 atzina vienības "Lekrings" pārākumu. Uzvarētāju rindās ar 4 (2+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Kevins Šmits, bet Jorenam Malkavam "hat-trick".

 

Komandām "Lekrings" un "Apelsīns/Oxdog Ulbroka" tā bija pirmā tikšanās reize šajā sezonā. Spēles rezultātu jau 1. minūtē atklāja ulbrokietis Daniels Jānis Anis (1:0), bet pēc pirmā perioda vadībā ar 4:1 atradās cēsnieki, jo divus vārtus guva Jorens Malkavs, bet pa vieniem – Roberts Zande un Kevins Šmits. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 5:2. Pēdējā perioda sākumā viesi rezultāta starpību samazināja līdz minimumam (4:5), tomēr lauzt spēles gaitu viņi nespēja. "Lekrings" svinēja panākumu ar 7:4.

 

Par labāko starp uzvarētājiem atzina vārtsargu Markusu Plūdumu, kurš atvairīja 23 no 27 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 4 (2+2) punktiem bija Kevins Šmits, ar trim vārtu guvumiem izcēlās Jorens Malkavs, bet trīs rezultatīvas piespēles Jāņa Rajecka kontā. Labākā spēlētāja balvu Ulbrokas komandā saņēma Daniels Jānis Anis, kura kontā 3 (2+1) punkti, bet 3 (1+2) punktus sakrāja Valters Lapiņš. Pēc šīs uzvaras Cēsu "Lekrings", kam tā bija jau 13. uzvara pēc kārtas, vēl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā vietā, bet Ulbrokas komandai joprojām 38 punkti un trešā pozīcija.

JUGLASCIEMS