"Lekrings" Cēsīs sakauj komandu "Irlava/Tukums"

17.04.2021

lekrings_s_20.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm otro uzvaru izcīnījusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šodien savā laukumā ar 7:1 sagrāva vienību "Irlava/Tukums". Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 4 (3+1) punktiem bija Luīze Raseiceva.

 

"Irlava/Tukums" Cēsīs ieradās vēl bez punktiem turnīra tabulā, bet vietējā komanda "Lekrings", kā izskatās, ļoti nopietni cer kvalificēties izslēgšanas spēlēm, kurās piedalīsies sešas labākās vienības. Jau pirmā perioda laikā cēsnieces pieteica savas pretenzijas uz uzvaru, gūdamas trīs bezatbildes vārtus – 3:0. Pa bumbiņai pretinieču vārtos raidīja māsas Luīze un Betija Raseicevas, kā arī Maija Zēmele-Bauere. Otrā perioda laikā laukuma saimnieču pārsvars sasniedza piecus vārtus (5:0). Tikai 50. minūtē, kad rezultāts bija jau 6:0, Cēsu komanda, netīšām ieraidot bumbiņu savos vārtos, palīdzēja viešņām tikt pie goda vārtiem – 1:6. Galarezultāta "Lekrings" svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru, triumfējot ar 7:1.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju komandā atzina Maiju Zēmeli-Baueri, kura sakrāja 3 (2+1) rezultativitātes punktus. 2 (1+1) punkti Katei Melderei, bet rezultatīvākā ar 4 (3+1) punktiem bija Luīze Raseiceva. Komandā "Irlava/Tukums" labākās spēlētājas balvu saņēma Linda Reinholde. Cēsu "Lekringam" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir septiņi punkti un 6. vieta, bet "Irlava/Tukums" joprojām bez punktiem un priekšpēdējā pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS