Ulbrokas komandai uzvara pār Stalbes SK "Pārgauja"

10.04.2021

oxdog_ulbroka_2021_lfs.jpg

Šodien Ulbrokas sporta kompleksā norisinājās ELVI florbola līgas vīriešiem spēle, kurā vietējā komanda "Apelsīns/Oxdog Ulbroka" uzņēma Stalbes SK "Pārgauja". Ļoti rezultatīvā spēlē ar 12:8 uzvarēja ulbrokieši, kuru rindās ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Rolands Kovaļevskis.

 

Kad turnīra pirmā apļa spēlē Stalbes "Pārgauja" ulbrokiešus uzņēma savā laukumā, uzvaru ar 11:4 izcīnīja viesi. Šodien stalbieši bija ieradušies Ulbrokā, lai revanšētos, turklāt, spriežot pēc pirmā perioda notikumiem, nebija izslēgts, ka viņiem tas varēja izdoties. Jau 3. minūtē rezultātu ar precīzu metienu atklāja viesu komandas uzbrukuma līderis Lauris Ābols – 1:0. Tiesa, nepagāja ne pusminūte, kad Kristers Eglītis jau atjaunoja neizšķirtu (1:1). 15. minūtē Stalbes komanda pat ieguva divu vārtu pārsvaru (4:2), tomēr pēc pirmās trešdaļas rezultātu tablo vēstīja par neizšķirtu – 5:5. Laukuma saimniekiem mainīt spēles gaitu izdevās otrajā trešdaļā, kuras laikā viņi izvirzījās vadībā ar 9:6. Pēdējā periodā Ulbrokas komanda savu pārsvaru vēl nedaudz palielināja un varēja svinēt panākumu ar 12:8.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts četru vārtu autors Rolands Kovaļevskis. Ar četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kārlis Jānis Petrovskis, bet pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Valters Lapiņš, Kristers Eglītis, Matīss Kristians Morozovs un Daniels Jānis Anis. Labākā spēlētāja balvu Stalbes komandā saņēma Gvido Lauga, kurš ar 4 (2+2) punktiem bija rezultatīvākais. Viņa komandas biedram Edgaram Puriņam 2 (1+1) punkti.

JUGLASCIEMS