Līderu duelī "Rubene" pārāka par "Ķekavas Bulldogs/NND"

05.04.2021

rubene_julija_21.jpg

Kocēnu sporta namā šovakar notika ELVI florbola līgas sievietēm abu līdervienību savstarpēja spēle - "Rubene" uzņēma "Ķekavas Bulldogs/NND". Kocēnietes tikai pēdējo 15 minūšu laikā salauza Ķekavas komandas pretestību un varēja svinēt pārliecinošu panākumu ar 8:3. Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar trim punktiem bija Jūlija Rozīte.

 

Pirms Kocēnos notikušās spēles ELVI florbola līgas sievietēm turnīra tabulas pirmo rindiņu aizņēma "Ķekavas Bulldogs/NND", kas bija aizvadījusi vairāk spēļu, bet "Rubene", kam šosezon ir tikai uzvaras, atpalika par trim punktiem. Mača rezultātu jau 3. minūtē atklāja viešņas, kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās Anna Ankudinova (1:0). Līdz pirmajam pārtraukumam kocēnietes Paula Matisone un Danute Tinkuse vadībā ar 2:1 izvirzīja "Rubeni". Otrajā periodā abas komandas apmanījās ar vārtu guvumiem (3:2), bet pēdējās trešdaļas sākumā pēc Lienes Kraujas metiena rezultāts atkal kļuva neizšķirts – 3:3. Cīņas turpinājumā nepilnu divu minūšu laikā divus golus iemeta mājiniece Samanta Bērziņa (5:3), bet galarezultātā "Rubenes" uzvara izvērtās pat gana pārliecinoša – 8:3.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Sintija Bāliņa, kura atvairīja 24 no 27 pretinieču metieniem. Rezultatīvākā viņas komandā ar 3 (1+2) punktiem bija Jūlija Rozīte, pa diviem goliem iemeta Samanta Bērziņa, Paula Matisone un Zane Darša, bet Danutei Tinkusei 2 (1+1) punkti. Par labāko starp ķekavietēm atzina vienu vārtu autori Lieni Krauju, bet rezultatīvākās ar 2 (1+1) punktiem katrai bija Līga Vancāne un Anna Ankudinova. Pēc šīs spēles abām komandām turnīra tabulā ir pa 21 punktam, bet uz 1. vietu pakāpās "Rubene".


SF
JUGLASCIEMS