"Kurši/Ekovalis" uzvar "Ķekavu" un atgriežas labāko kvartetā

18.01.2020

kursi_kopa_19.jpg

Viena no trim šovakar paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm notika Liepājā, kur vietējā komanda "Kurši/Ekovalis" ar 4:1 uzvarēja "Ķekavu". Ķekaviešu vārtsargs Aksels Imbovics atvairīja 20 no 21 pretinieku metiena. Pēc šī panākuma liepājnieki turnīra tabulā pakāpās uz ceturto pozīciju.

 

"Ķekava" šovakar viesojās Liepājā pie komandas "Kurši/Ekovalis", kam pirmajā aplī savā laukumā zaudēja ar 0:7. Atbildes spēles pirmajā periodā abu komandu vārtsargi nekļūdījās ne reizi, bet 25.minūtē ķekaviešus vadībā ar 1:0 izvirzīja Artūrs Narogs. Nepagāja pat minūtē, kad liepājnieks Gustavs Griezītis jau atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Pēdējā periodā vārtus guva tikai "Kurši/Ekovalis", kas galarezultātā svinēja uzvaru ar 4:1.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Gustavs Griezītis, kurš izcēlās ar 2 (1+1) rezultativitātes punktiem. Viņa komandas biedram Ričardam Dēvitam divas rezultatīvas piespēles. Par labāko starp ķekaviešiem atzina vārtsargu Jāni Bramani, kurš atvairīja 10 no 14 pretinieku metieniem. Komandai "Kurši/Ekovalis" pēc šī panākuma turnīra tabulā ir 32 punkti un kāpiens uz ceturto vietu, bet "Ķekava" ar 19 punktiem atrodas desmitajā pozīcijā.

 

Videointervijas: ŠEIT

JUGLASCIEMS