"Rubene" revanšējas Igaunijas izlasei

29.09.2019

knopa_0919.jpg

Vienīgajā šodien notikušajā ELVI florbola līgas sievietēm spēlē Latvijas čempione "Rubene" jau atkārtoti savā laukumā spēkojās ar Igaunijas izlasi. Ja vakar kocēnietes piedzīvoja sāpīgu zaudējumu ar 6:7, tad šodien viņām izdevās revanšēties, gūstot panākumu ar 7:5. Rezultatīvākā starp mūsu florbolistēm ar četrām piespēlēm bija Evita Knopa.

 

Vakar, kad abas komandas turpat Kocēnu sporta namā tikās pirmo reizi šosezon, laukuma saimnieces pamatlaika pēdējās piecās minūtēs ielaida divus vārtus un piedzīvoja zaudējumu ar 6:7. Šodien tieši kocēnietes bija tās, kuras atklāja spēles rezultātu – jau 4.minūtē precīzs metiens padevās Laura Gaugerei (1:0). Tiesa, jau 6.minūtē igauniete Mēlika Terasmā atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Cīņas turpinājumā uzbrukumā veiksmīgāk darbojās "Rubene", kas pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 3:1, pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 4:1, bet pēdējā perioda sākumā jau 5:1. Igaunietes nepadevās un pēdējā periodā vidū sešu minūšu laikā guva trīs vārtus atjaunojot intrigu – 4:5. Kocēnietes šoreiz spēles galotni aizvadīja pārliecinoši, gūstot vēl divus vārtus un svinot uzvaru ar 7:5.

 

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar četrām piespēlēm bija Evita Knopa, bet labākās spēlētājas balvu saņēma Jūlija Rozītei, kurai 3 (2+1) punkti. Pa diviem vārtiem guva Samanta Bērziņa un Laura Gaugere. Par labāko starp igaunietēm tika atzīta Diana Klavana, kurai 2 (1+1) punkti. Tieši tikpat punktu arī Reti Vārtai un Līnai Luihai.


SF
JUGLASCIEMS