''Summer floorball battle 2019'' atklāšanas mačā "NND" sakauj "Rīgas Lauvas"

06.06.2019

summer.jpg

Vakar, 5. jūnijā, ar četrām spēlēm startēja vasaras karstākais turnīrs florbolā ''Summer floorball battle 2019'', kas norisinās Rīgā, Juglas vidusskolas stadiona specializētajā sporta spēļu laukumā. Jau turnīrā pirmajā spēlē ļoti pārliecinošu uzvaru izcīnīja komanda "NND", kas ar 11:0 sagrāva "Rīgas Lauvas".

 

Spēlē starp "NND" un "Rīgas Lauvām" jau pirmā perioda laikā "NND" pieteica savas pretenzijas uz uzvaru, izvirzoties vadībā ar 5:0. Otrajā puslaikā "NND" guva vēl sešus vārtus, bet savu "cietoksni" spēja nosargāt neieņemtu. Uzvarētāju vienības vārtsargs Jānis Goža atvairīja visus 11 pretinieku metienus. Jāpiebilst, ka "Rīgas Lauvu" vārtu vīram bija tieši trīs reizes vairāk darba. Rezultatīvākie uzvarētāju rindās bija Dāvis Lapiņš ar 7 (3+4) punktiem un Daniels Ģederts ar 6 (5+1) punktiem, bet Elvis Rozītis izcēlās ar "hat-trick". Par labāko spēlētāju "NND" sastāvā tika atzīts Daniels Ģederts, bet komandā "Rīgas Lauvas" – Ernests Prauliņš.

 

Citās spēlēs "Exel/Paw_J" ar 9:6 pārspēja "Špīleru brigādi". Par labāko starp uzvarētājiem atzina Kristapu Bērtiņu, bet rezultatīvākais ar 4 (3+1) punktiem bija Matīss Kristians Morozovs. "Špīleru brigādē" labākā spēlētāja balvu nopelnīja Klāvs Jansons, kuram, tāpat kā Endijam Kleistrovam, četri punkti. "FBK Baloži" ar 9:2 sakāva "JagerTeam". Labākais starp uzvarētājiem bija Dagnis Troška, viņam un Oskaram Eglītim pa četriem rezultativitātes punktiem. Par labāko komandā "JagerTeam" atzina Gintu Fricbergu, kura kontā viens vārtu guvums. Dienas pēdējā mačā "Labi Būs/R1TV.LV" ar 9:4 sagādāja zaudējumu "Baložiem". Par labāko starp uzvarētājiem tika atzīts Edgars Lujāns, kurš izcēlās ar "hat trick", bet viņa komandas biedram Pēterim Zeltiņam četri vārtu guvumi. Labākā spēlētāja balvu baložnieku komandā saņēma Ernests Ronis, bet rezultatīvākais ar trim goliem bija Artūrs Harijs Jansons.

 

Video: ŠEIT

 

Vairāk informācijas: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS