ELVI līgas labākie novembrī - Kārkliņa un Akmeņlauks

16.12.2016

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi "MY FLOORBALL" ELVI florbola līgas mēneša labākos spēlētājus novembrī – šo godu izpelnījusies aizsardze Gunita Kārkliņa (FK NND) un uzbrucējs Toms Akmeņlauks (Lielvārde/FatPipe). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

ELVI florbola līgas sievietēm Rīgas komanda FK "NND" ar Gunitu Kārkliņu sastāvā novembrī aizvadīja divas spēles, abās izcīnot uzvaru. Rīdzinieces savā laukumā ar 9:5 pieveica Igaunijas sieviešu izlasi, kas Latvijas čempionātā piedalās ārpus konkursa (Kārkliņai 3 (2+1) punkti), kā arī ar 6:3 pārspēja komandu "Ķekavas Bulldogs" (Kārkliņai 3 (1+2) punkti. Decembrī FK "NND" piedalījusies tikai vienā spēlē, jo mēneša pirmajā pusē turnīrā bija pārtraukums, kas saistīts ar Rīgā notikušo pasaules čempionātu florbolā vīriešiem. Vakar "Nost No Dīvāna" Elektrum Olimpiskajā centrā uzņēma "Rīgas Lauvas", ko sakāva ar 9:4. Kārkliņa tika atzīta par labāko spēlētāju, jo šajā mačā izcēlās ar 6 (4+2) rezultativitātes punktiem. Šobrīd Gunitai Kārkliņai ir jau 19 (12+7) punkti - savā komandā viņa kļuvusi par rezultatīvāko, bet visā līgā ir sestā labākā punktu guvēja.

 

ELVI florbola līgas vīriešiem komanda "Lielvārde/FatPipe" ar Tomu Akmeņlauku uzbrukuma smailē novembrī  aizvadīja četrus mačus, izcīnot tikpat daudz uzvaru. Lielvārdieši savā laukumā ar 9:4 pārspēja Rīgas "Rockets" florbolistus (Akmeņlaukam 7 (6+1) punkti),bet ar 7:4 - Stalbes "Pārgauju" (Akmeņlauka kontā divi goli). Liepājā Lielvārdes komanda ar 9:6 uzvarēja "Kuršus" (Akmeņlaukam 5 (3+2) punkti, kā arī mēnesi noslēdza ar savā laukumā gūtu ļoti pārliecinošu uzvaru pār "Bausku"- 21:7 (Akmeņlaukam 14 (6+8 punkti un vēl viens labākā spēlētāja tituls). Šosezon Toms Akmeņlauks kopumā guvis jau 40 (25+15) punktus, šajā rādītājā viņš ir labākais visā līgā. T.Akmeņlauks Latvijas izlases sastāvā piedalījās Rīgā notikušajā pasaules čempionātā, kur ar 7 (4+3) punktiem bija otrais rezultatīvākais mūsu valstsvienībā.

 

MY FLOORBALL balvas ieguvēji 2016./2017.g. sezonā

MĒNESIS

ELVI FL sievietēm

ELVI FL vīriešiem

Septembris

 Madara Adamane (Rubene)

Pēteris Trekše (Lekrings)

Oktobris

Inga Ametere (Ķekavas Bulldogs)

Kristers Eglītis (Ulbroka/Triobet)

Novembris

Gunita Kārkliņa (FK NND)

Toms Akmeņlauks (Lielvārde/FatPipe)

 

MY FLOORBALL

JUGLASCIEMS