12. jūlijā tiks izspēlēta unikāla ceļazīme uz GhettoFloorball superfinālu

08.07.2016

ghetto_0000.jpg

Otrdien, 12. jūlijā, Grīziņakalna sporta kompleksā risināsies iknedēļas GhettoFloorball turnīrs, kas šoreiz Elites grupā būs ar vēl līdz šim nebijuši augstu likmi – uzvarētāji garantēs sev vietu turnīra superfinālā.

 

GhettoFloorball superfināls notiks 23. augustā, par tā galvenajām balvām rūpēsies Latvijas Florbola savienība. Balvā būs biļetes uz pasaules čempionāta vīriešiem spēlēm, kas jau decembrī notiks Latvijā, kā arī Elites grupas superfināla čempioni dosies klātienē vērot Zviedrijas Superlīgas fināla spēli nākamā gada pavasarī.

 

Lai iekļūtu superfinālā, komandas katru nedēļu cīnās GhettoFloorball turnīros un krāj kopvērtējuma punktus, taču jau nākamajā otrdienā, 12. jūlijā, notiks unikāls turnīrs, jo tā uzvarētāji ārpus kārtas garantēs sev iespēju spēlēt superfinālā, neatkarīgi no tā, vai līdz tam vispār ir startējuši GhettoFloorball turnīros. Unikālais Elites grupas turnīrs nemaina faktu, ka paralēli notiks arī ierastais Chill grupas turnīrs, kā arī jau pa dienu no pl. 14:00 startēs U13 un U16 vecuma grupas jaunieši.

 

Elites grupas kopvērtējumā šobrīd 1. vietu ieņem Rīgas 1. Tālmācības vidusskolas komanda, kuras sastāvu veido vairāki talantīgi Bauskas florbolisti. 2. vietā ir Ogres "Mafija", savukārt TOP3 noslēdz komanda "777", kurā apvienojušies meistarīgi ELVI florbola līgas spēlētāji no tādiem klubiem kā "Mogo/RTU Rockets", "Ulbroka/FS Masters", FBK "Valmiera/ViA" un "Ķekavas Bulldogs".

 

 

Reģistrācija otrdienas Elites grupas turnīra komandām sāksies pl. 16:30 un ilgs līdz pl. 17:45. Turnīra sākums pl. 18:00. Dalības maksa komandai ir 10 EUR, savukārt jauniem spēlētājiem turpat jānokārto GhettoGames spēlētāja licence (3 EUR).

 

GhettoFloorball turnīrus īpaši atbalsta: Latvijas Florbola savienība, "Sporta Punkts", "Ripot.lv". GhettoGames pasākumu lielākie atbalstītāji: Rīgas Brīvosta, Rīgas dome, Latvijas nafta, Latvijas Universitāte, LIVE Riga un BITE.

SF
JUGLASCIEMS