FK "NND" pārspēj "Rīgas Lauvas"

06.03.2016

nndd.jpg

Ar uzvaru pār "Rīgas Lauvām" (4:3) ELVI florbola līgas sievietēm regulāro turnīru noslēgusi komanda FK "NND" jeb "Nost No Dīvāna", kuras vārtsardze Jana Filipsone šodien atvairīja 25 pretinieču metienus. Turnīra tabulā FK "NND" ieņēma 3.vietu un pusfinālā spēkosies ar FK "Ķekava" florbolistēm.

 

Abu galvaspilsētas komandu derbijā rezultātu 6.minūtē atklāja "Rīgas Lauvas", kas precīzs metiens padevās Keitai Druvaskalnai - 1:0. FK "NND" vēl pirmā perioda laikā atbildēja ar Kristīnes Ieviņas un Ievas Priedes raidījumiem, izvirzoties vadībā ar 2:1. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija neizšķirts (3:3), bet pēdējā periodā fiksēts tikai viens vārtu guvums - jau 43.minūtē FK "NND" uzvaru nesošo golu iemeta Elīna Štrausa - 4:3.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Jana Filipsone, kura atvairīja 25 no 28 pretinieču metieniem. Rezultatīvākā viņas komandā ar 3 (2+1) punktiem bija Ieva Priede. Par labāko "Rīgas Lauvu" sastāvā atzina Lieni Krauju, kura ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās, 2 (1+1) punkti Keitas Druvaskalnas kontā. FK "NND" regulāro turnīru noslēdza ar 32 punktiem un 3.vietu turnīra tabulā, bet "Rīgas Lauvām" 20 punktu un 4.vietā. Pusfinālā FK "NND" spēkosies ar "Ķekavu", bet "Rīgas Lauvu" pretiniece būs Kocēnu "Rubene".

JUGLASCIEMS