"Rubenei" ar diviem goliem pietiek revanšam pret "Lekringu"

21.02.2016

rubene_2015.jpg

Vienā no ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sērijām pēc divām spēlēm rezultāts kļuvis neizšķirts (1:1). Šodien Kocēnu "Rubenei" pietika ar diviem vārtu guvumiem, lai revanšētos Cēsu "Lekringam" par vakar piedzīvoto zaudējumu - 2:1. Uzvaras vārtus sešas (!) sekundes pirms pamatlaika beigām iemeta Atis Stepāns.

 

Vakar Kocēnu "Rubene" savā laukumā mačā ar Cēsu "Lekringu" piedzīvoja pamatīgu sakāvi (3:9), bet šīsdienas cīņai bija pavisam cits raksturs. Rezultātu gan jau 36.sekundē atklāja cēsnieki Emīla Dzalba personā (1:0), bet 12.minūtē Atis Stepāns ar precīzu metienu panāca izlīdzinājumu. Līdz nākamajam vārtu guvuma vairāk nekā 500 skatītājiem bija jāgaida tik ilgi, ka varēja jau sākt domāt par papildlaiku. Tas tomēr nebija vajadzīgs, jo sešas (!) sekundes pirms pamatlaika beigām Ritvara Bērziņa piespēli vārtu guvumā pārvērta tas pats Atis Stepāns - 2:1.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīts abu vārtu autors Atis Stepāns. Labākā spēlētāja balvu Cēsu komandā saņēma Kārlis Bulmeistars, kurš šajā spēlē ar rezultativitāti gan neizcēlās. Sērijā līdz četrām uzvarām šobrīd rezultāts ir neizšķirts - 1:1.


JUGLASCIEMS