Līderu duelī "Rubene" vēlreiz pieveic "Ķekavu"

20.02.2016

rubene_efc.jpg

Šodien viena spēle notika ELVI florbola līgā sievietēm - čempione "Rubene" Kocēnos uzņēma FK "Ķekava" florbolistes, ko pārspēja ar 5:2. Ar 4 (3+1) punktiem kocēniešu rindās izcēlās Edīte Bankava.

 

Regulārā turnīra pirmajās divās spēlēs vicečempionei "Ķekavai" izdevās sarūgtināt čempiones - 10:5 un 7:6. Jau trešajā mačā uzvaras garšu atguva "Rubene", kas svinēja panākumu ar 10:7. Šodien Kocēnu sporta namā abas vienības aizvadīja regulārā turnīra pēdējo savstarpējo maču, kurā rezultātu tikai 16.minūtē atklāja mājinieču spēlētāja Laura Gaugere - 1:0. 27.minūtē pēc Edītes Bankavas metiena rezultāts kļuva jau 2:0, bet līdz otrajam pārtraukumam pēc māsu Vancāņu (Gundegas un Lauras) veiksmes uzbrukumā uz rezultātu tablo parādījās neizšķirts - 2:2. Pēdējā periodā iniciatīva piederēja "Rubenei" - trešdaļas sākumā divus golus iemeta Edīte Bankava (4:2), bet 57.minūtē Lība Mikova panāca jau 5:2. Pamatlaika pēdējā minūtē "Ķekava" mainīja vārtsardzi pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr mainīt rezultātu nespēja - "Rubene" svinēja uzvaru ar 5:2.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma otro maču pēc kārtas saņēma Edīte Bankava, kura ar 4 (3+1) punktiem bija arī rezultatīvākā. 3 (1+2) punkti Laurai Gaugerei, bet Elizabete Pavlovska izcēlās ar divām piespēlēm. Labākās spēlētājas balvu "Ķekavas" sastāvā saņēma Gundega Vancāne. Pēc šīs uzvaras "Rubene" turnīra tabulā ieņem 1.vietu ar 46 punktiem, ar 43 punktiem seko "Ķekava", kas aizvadījusi par spēli mazāk.

JUGLASCIEMS